Dienstverlening en hospitality

Dienstverlening en hospitality

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Taal

Taal

Zorg

Welzijn

Investeer in uzelf met onze erkende leertrajecten, trainingen en workshops! Hier treft u ons scholingsaanbod binnen het vakgebied Welzijn aan. Door uw kennis en vaardigheden binnen het vakgebied up-to-date te houden, haalt u het beste in uzelf naar boven!

Sport

Gezond leven en genoeg sporten en bewegen! We leven in een wereld waar steeds meer mensen dit belangrijk vinden. Deskundige begeleiding daarbij is van groot belang. Het is belangrijk dat u uw kennis en vaardigheden up-to-dat houdt. Investeer in uzelf met onze opleidingen en cursussen binnen het vakgebied Sport! Hier vindt u ons opleidings- en cursusaanbod. Hebt u als sportorganisatie vragen over scholing en training en treft u in ons aanbod niet het passende antwoord? In veel gevallen kunnen we ook maatwerk bieden. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Metaaltechniek

Bent u werkzaam of wilt u werken in de metaalindustrie? Dan weet u vast en zeker dat de technische ontwikkelingen in deze branche snel gaan. Dit vraagt veel van alle betrokkenen en creëert mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Voor u, als (potentiële) werknemer binnen deze branche, is het van belang om mee te bewegen. Investeer daarom in uzelf door middel van het volgen van een van onze cursussen. De cursussen worden overdag en ’s avonds gegeven, door uitsluitend vakbekwame en gekwalificeerde docenten, op onze moderne leslocatie en praktijkcentra in Doetinchem. Wij beschikken over nieuwe lascabines voor mig/mag, tig, bmbe en autogeen lassen (NIL) en tevens over een SAFAN kantbank (E-Brake, TS1, 80 ton).

Hier vindt u meer informatie over de cursussen die wij bieden. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven en instellingen maatwerkscholing: scholing aangepast op de specifieke wensen van onze klant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Verspaningstechniek

Naast conventionele verspaningstechnieken maakt het bedrijfsleven gebruik van CNC bewerkingsmachnines. Vaak worden ze aangestuurd vanuit een CAM-systeem en zijn ze voorzien van een beladingsrobot of een palletbeladingssysteem. Omdat de productietechnieken complexer worden en opdrachtgevers steeds hogere eisen stellen, is er vraag naar goed geschoolde zelfstandig werkende verspaners. Een zelfstandig werkende verspaner moet in staat zijn om een CNC-programma voor te bereiden, te schrijven, te testen en te administreren in een 24/7 omgeving. Uiteraard is de verspaner in staat om de specifieke materialen te bewerken en te produceren. In ons praktijkcentrum Verspanen beschikken wij over moderne CNC bewerkingscentra (Fanuc, Heidenhain, 3- en 5-assig, met aangedreven gereedschappen, CAD/CAM). De cursussen worden overdag en ’s avonds gegeven, door uitsluitend vakbekwame en gekwalificeerde docenten, op onze moderne leslocatie en praktijkcentra in Doetinchem.

Hier vindt u meer informatie over de cursussen die wij bieden. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven en instellingen maatwerkscholing: scholing aangepast op de specifieke wensen van onze klant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Operatorcollege

Onder andere als gevolg van productieautomatisering ontstaan nieuwe beroepen. Denk hierbij aan ontwikkelingen als Smart Industry, Smart Bending en Robotisering.

De operator is werkzaam in zeer uiteenlopende sectoren binnen de maakindustrie of Smart Industry. Hij werkt zelfstandig in een ploeg of in teamverband aan (een onderdeel van) het productieproces. De operator is werkzaam bij bedrijven die behoren tot de maakindustrie of Smart Industry, waaronder de tapijt-, textiel- en lederindustrie, uitgeverijen en drukkerijen (grafische industrie), metaalindustrie, machine-industrie, elektrotechnische industrie, hout-, meubel- en overige industrie. Deze opleidingen worden in ons Operator College in Doetinchem gegeven of, bij voldoende deelname, in company.

Hier vindt u meer informatie over de scholingsmogelijkheden die wij bieden. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven en instellingen maatwerkscholing: scholing aangepast op de specifieke wensen van onze klant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Mechatronica

Machines en installaties worden steeds complexer en voorzien van moderne (geautomatiseerde) systemen. Voor onderhouds- en servicemonteurs is het daarom van groot belang dat de kennis van de basisprincipes niet ontbreekt en dat zij ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industriële automatisering. Naast besturingstechniek komen zij onder meer in aanraking met hydraulische en pneumatische systemen, aandrijftechniek en meet- en regeltechniek. Wij beschikken over een modern praktijkcentrum en gebruiken moderne besturingssystemen, zoals LOGO, Siemens S7, TIA Portal, etc.. De cursussen worden overdag en ’s avonds gegeven, door uitsluitend vakbekwame en gekwalificeerde docenten en in samenwerking met AT Techniekopleidingen.

Hier vindt u meer informatie over de cursussen die wij bieden. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven en instellingen maatwerkscholing: scholing aangepast op de specifieke wensen van onze klant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Motorvoertuigentechniek

Investeer in uzelf met onze opleidingen en cursussen binnen het vakgebied Motorvoertuigentechniek! Hier vindt u ons opleidings- en cursusaanbod.

Wegtransport en logistiek

Bent u werkzaam in de wereld van de wegtransport en logistiek? Dan bent u natuurlijk bekend met de Europese richtlijn ‘Vakbekwaamheid’. Deze richtlijn verplicht beroepschauffeurs tot nascholing. Iedere 5 jaar moet een chauffeur 35 uur aan scholing volgen. Heeft uw organisatie vragen over scholing en training? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. In veel gevallen kunnen we maatwerk bieden.

Retail en commercie

Investeer in uzelf met onze opleidingen en cursussen binnen het vakgebied Retail en commercie! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

‹Terug naar overzicht

Zoek een opleiding of cursus

Vakgebieden