Maatwerkscholing

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij maatwerkscholing. Maatwerk bereiken wij door inhoud, duur en niveau van ons onderwijsaanbod nauwkeurig af te stemmen op de specifieke scholingsvraag van onze klant. Onze maatwerkprogramma’s worden overdag of in de avonduren verzorgd, op een van onze moderne leslocaties óf incompany.

Scholing voor de toekomst

De maatschappij is volop in beweging. In betrekkelijk korte tijd kunnen zekerheden en verwachtingen compleet anders zijn. Je kunt dat zien als een bedreiging, maar ook als een uitdaging om nieuwe kansen te creëren. Niet alleen werkgevers willen flexibiliteit binnen hun organisaties, ook medewerkers doen er goed aan om zich voortdurend te ontwikkelen. Graafschap College Werkt biedt volop kansen voor allerlei vormen van scholing voor volwassenen. Het kan zijn dat een medewerker een gerichte beroepsopleiding wil volgen, resulterend in een diploma of certificaat, of dat een medewerker een cursus of training wil volgen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Graafschap College Werkt biedt een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen. Wij denken graag met je mee bij het realiseren van je specifieke wensen.

Op leslocatie of incompany

Wij verzorgen lessen op de verschillende leslocaties van het Graafschap College, maar ook op locaties elders in de regio én incompany, op de werkvloer van bedrijven en instellingen. In dat laatste geval hoeven je medewerkers niet extra te reizen om de opleiding, cursus of training te volgen.

Ons reguliere aanbod aan (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen vind je via ons opleidingenoverzicht. Vaak zijn er mogelijkheden om de cursussen als maatwerk bbl-variant vorm te geven of incompany te verzorgen. Wil je meer weten over maatwerkscholing? Neem dan contact op met een van onze relatieadviseurs of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil graag meer informatie over maatwerkscholing

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.