Maatwerkscholing

Voor bedrijven en instellingen verzorgt Graafschap College Werkt maatwerkscholing. Maatwerk bereiken wij door inhoud, duur en niveau van onze scholing nauwkeurig af te stemmen op de specifieke scholingsvraag van onze klant. Onze maatwerkprogramma’s worden overdag of in de avonduren verzorgd, op een van onze moderne leslocaties óf incompany.

Samen voor een sterke toekomst

Graafschap College Werkt is dé plek waar werken en leren samenkomen. We kijken vooruit en leiden op voor de maatschappij van morgen. Het kan zijn dat je voor een medewerker een gerichte beroepsopleiding zoekt, resulterend in een diploma of certificaat, of dat een medewerker een cursus of training wil volgen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Graafschap College Werkt biedt een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen. Wij denken graag met je mee bij het realiseren van je specifieke wensen.

Op leslocatie of incompany

We verzorgen lessen op de verschillende leslocaties van het Graafschap College, maar ook op locaties elders in de regio én incompany, op de werkvloer van bedrijven en instellingen. In dat laatste geval hoeven je medewerkers niet extra te reizen om de opleiding, cursus of training te volgen.

Meer weten?

Het reguliere aanbod van (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen van Graafschap College Werkt vind je via ons scholingsoverzicht. Vaak zijn er mogelijkheden om deze scholingsactiviteiten als maatwerkvariant vorm te geven of incompany te verzorgen. Wil je meer weten over maatwerkscholing of wil je eens sparren over de leercultuur in jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of met de backoffice voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek!