Graafschap College Werkt

(Bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen

Bij- of omscholing

Naast een breed aanbod van mbo-, entree- en vavo-opleidingen, verzorgt het Graafschap College ook (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen speciaal voor volwassenen. We doen dit in het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Onder de noemer Graafschap College Werkt bieden we, voor zowel individuen als bedrijven, uiteenlopende mogelijkheden voor bij- of omscholing.

Leven Lang Ontwikkelen

In onze snel veranderende wereld is het extra belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Steeds weer nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, dat is niet alleen leuk, het zorgt ook voor een vitale arbeidsmarkt. Als individu heb je meer kansen op een baan met toekomstperspectief wanneer je je regelmatig bij- of omschoolt. En als bedrijf ben je flexibeler en concurrerender als je werknemers bekend zijn met de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Regulier aanbod én maatwerkscholing

Kies hieronder het vakgebied van je interesse en bekijk ons aanbod aan (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen. Naast dit reguliere aanbod biedt Graafschap College Werkt ook maatwerkscholing, die precies aansluit bij je wensen als bedrijf of instelling. Onze relatieadviseurs gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Opijver

In bepaalde gevallen is er subsidie beschikbaar voor bij- en omscholingstrajecten. Zo kun je bij Opijver, het Achterhoekse talentenfonds, een scholingsvoucher voor je opleiding, cursus of training aanvragen. Opijver beslist of je hiervoor in aanmerking komt.