Actueel nieuws

Update 09-02: woensdag 10 februari locaties geopend

6 februari 2021

Vanaf woensdag 10 februari zijn onze locaties weer geopend. Uiteraard met inachtneming van alle corona-afspraken en -maatregelen.

Open dagen Graafschap College online

19 januari 2021

Van 25 januari t/m 12 februari organiseert het Graafschap College online open dagen. Leerlingen die op zoek zijn naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding kunnen deelnemen aan online sessies, video’s bekijken van de verschillende locaties en opleidingen en vragen stellen tijdens de live Q&A's.

Graafschap College opnieuw in top 10 van beste roc’s

14 januari 2021

De Keuzegids Mbo 2021 is verschenen. De Keuzegids vergelijkt alle roc’s in Nederland. Het Graafschap College staat op de 8e plaats en behoort daarmee opnieuw tot de beste tien roc’s van Nederland.

GC on(line) Tour: eerste bestemming Schaersvoorde Dinxperlo!

26 november 2020

De koffers zijn gepakt, GC on(line) Tour is vandaag begonnen! Het Graafschap College bracht vanmiddag een bezoek aan Schaersvoorde in Dinxperlo. Daar werden zo’n 30 vmbo-leerlingen meegenomen op een ontdekkingsreis door het mbo en het Graafschap College.

RIF subsidie voor project Veelzijdiger in beweging

13 november 2020

RIF subsidie voor project Veelzijdiger in beweging Onlangs hebben wij samen met een aantal regionale partners, waaronder Achterhoek in Beweging, […]

Grensland College een feit, nog nauwere samenwerking en scholing met Duitsland

1 oktober 2020

Woensdag 30 september stond een werkbezoek van Raymond Knops, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijk relaties, in de Achterhoek gepland. In beknopte versie en met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen, ging het programma door.

Meer nieuws

Rookvrij schoolterrein per 1 augustus

Sarien Shkolnik neemt officieel afscheid

Feestelijk drive-in diploma-uitreiking voor studenten

Ondersteuning Thuis officieel erkend als opleiding met mbo-certificaat

Geïntegreerd Jaardocument 2019 gepresenteerd

Michiel Gerlagh volgt Sarien Shkolnik op