Actueel nieuws

Alain van de Haar vertrekt naar Sectorraad GO

14 oktober 2021

Alain van de Haar vertrekt bij het Graafschap College. Hij gaat per 1 januari 2022 aan de slag als directeur bij Sectorraad GO.

‘Nieuwkomers in de Zorg’ helpt Achterhoekse statushouders aan baan in de zorg

30 september 2021

Op 27 september is 'Nieuwkomers in de zorg' van start gegaan, een scholingstraject voor statushouders die in de zorg willen werken.

Vluchtelingen opgeleid tot Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties

16 september 2021

In de infra-branche bestaat de succesvolle compacte opleiding al langer, nu is dit concept uitgebreid naar de elektrotechniek. Hoogopgeleide vluchtelingen volgen, met extra taalondersteuning, in een kleine groep de opleiding tot Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties.

Grensland College officieel geopend door minister Van Engelshoven

3 september 2021

Donderdag 2 september is in Winterswijk het nieuwe Grensland College feestelijk geopend door minister Van Engelshoven. In het bijzijn van bijna tachtig Nederlandse en Duitse genodigden uit overheid, onderwijs en bedrijfsleven gaf de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het startschot voor dit unieke grensoverschrijdende onderwijsplatform voor praktijkgericht hbo-onderwijs.

Grensland College en gemeente Winterswijk sluiten huurovereenkomst

28 juni 2021

Vanaf 1 juli 2021 huurt het Grensland College een deel van het raadhuis van de gemeente Winterswijk. De ruimte is bestemd voor het verzorgen van tweejarige praktijkgerichte hbo-deeltijdopleidingen. In september 2021 start het samenwerkingsverband van het Graafschap College, HAN University of Applied Sciences en Saxion Hogeschool onder de vlag van het Grensland College vanuit het raadhuis met de Associate degree (Ad)-opleiding Management.

Structureel aandacht voor trends en ontwikkelingen

22 juni 2021

Structureel aandacht voor trends en ontwikkelingen Een bijzondere ontwikkeling binnen de horeca-opleiding van het Graafschap College. Vanaf aankomend schooljaar wordt […]

Meer nieuws

Nieuwe editie relatiemagazine WERKT! is uit!

Graafschap College en De Graafschap gaan meerjarige samenwerking aan

Ondernemen met impact? Move2Social Achterhoek helpt!

Studenten blijven thuishulp of -onderwijs aanbieden

Maroeska Rovers, nieuwe toezichthouder in raad van toezicht

GC ontvangt ‘Label of Excellence’ van Erasmus+