Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie - Graafschap College
  • Keurmerk branche-erkend leertraject GVP

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie

  • Zorg, Welzijn & Sport
  • Op dit moment is geen nieuwe startdatum bekend. Heb je interesse, neem dan contact op met onze adviseur
  • € 2.550,-

De opleiding

Werk je als verzorgende en wil je je verder ontwikkelen als verzorgende? En is het wenselijk dat je je verdiept in een specifiek deelgebied of specifieke cliëntencategorie? Dan is deze branche-erkende opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) iets voor jou.

 

Wat kun je verwachten? Je maakt een stevige verdiepingsslag in methodisch werken, communicatie, samenwerken en professionaliteit en kwaliteit. Daarbij richt je je specifiek op de psychogeriatrische cliënt. Door deze verdieping kun je de cliënt, mantelzorgers en collega’s ondersteunen onder andere in het omgaan met verschillende ziektebeelden.
Je werkt nauw samen met in- en externe deskundigen. Dit doe je door het deelnemen aan trainingsbijeenkomsten, intervisiebijeenkomsten, het samen organiseren van of deelnemen aan gastlessen, het samen en individueel werken aan opdrachten.

Doelgroep

Deelnemers met een diploma Verzorgende/Verzorgende IG of een daaraan gelijkwaardig diploma (mdgo-vz, zv, mbo-v). Daarnaast dienen deelnemers een dienstverband te hebben van minimaal 20 uur per week en kunnen zij in de praktijk alle werkzaamheden uitvoeren behorend bij de functie.

Duur
Veertig bijeenkomsten van drie uur (dinsdagavond 18.30 - 21.30 uur)
Opbouw

Tijdens de opleiding werk je aan de opleidingseisen van de opleiding. Gedeeltelijk doe je dit samen met deelnemers van de branche-erkende opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) en branche-erkende opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS), deels in groepjes op basis van gekozen opleiding.

Bewijsstuk
Diploma
Toelichting bewijsstuk
Diploma CZO
Sector
Zorg, Welzijn & Sport
Startdatum
Op dit moment is geen nieuwe startdatum bekend. Heb je interesse, neem dan contact op met onze adviseur
Kosten

€ 2.550,-

Overige informatie

De branche-erkende opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN.

Contactpersoon

Wil je meer informatie over deze branche-erkende opleiding? Neem dan contact op met:

Jeanine Giesen
Coördinator backoffice Graafschap College Werkt
 088 324 2585 
Voorwaarden

De ‘Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Graafschap Opleidingen BV’ zijn onderdeel van de studieovereenkomst. De aanmelding voor een bedrijfsopleiding, training of cursus bij het Graafschap College is strikt persoonlijk.