Maatwerkscholing

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij maatwerkscholing. Maatwerk bereiken wij door de inhoud, duur, niveau en aanvang van ons onderwijsaanbod nauwkeurig af te stemmen op specifieke scholingsvraag van onze klant. Onze maatwerkprogramma’s worden overdag of `s avonds op een van onze moderne leslocaties verzorgd, maar kunnen ook in-company worden gegeven.

Scholing voor de toekomst

De maatschappij is volop in beweging. In betrekkelijk korte tijd kunnen zekerheden en verwachtingen compleet anders zijn. U kunt dat zien als een bedreiging, maar ook als een uitdaging om nieuwe kansen te creëren. Niet alleen werkgevers willen flexibiliteit binnen hun organisaties, ook medewerkers doen er goed aan om zich voortdurend te ontwikkelen. Het Graafschap College biedt volop kansen voor allerlei vormen van scholing voor volwassenen. Het kan zijn dat een medewerker een gerichte beroepsopleiding wil volgen, resulterend in een diploma of certificaat, of dat de medewerker in het werk kennis op bepaalde gebieden mist en een leertraject of training wil volgen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen. Wij denken graag met u mee bij het realiseren van uw specifieke wensen.

Open inschrijving of incompany

(Grote) bedrijven en instellingen hebben steeds vaker behoefte aan opleidingen, cursussen en trainingen op de werkplek (incompany). Wij verzorgen lessen op de verschillende leslocaties, maar ook op locatie elders in de regio en/of  bij bedrijven en instellingen zelf. De medewerkers hoeven niet te reizen en de opleidingen, cursussen en trainingen kunnen flexibel worden ingezet.

Ons regulier aanbod aan bedrijfsopleidingen, cursussen en trainingen vindt u via ons opleidingsoverzicht. Vaak zijn er mogelijkheden om de cursussen als maatwerk bbl-variant vorm te geven of incompany te volgen. Wilt u meer weten over maatwerkscholing? Neem dan contact op met een van onze relatieadviseurs of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil graag meer informatie over maatwerkscholing

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.