Over mbo

Breed aanbod mbo-opleidingen

Ben je op zoek naar een mbo-opleiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een breed aanbod mbo-opleidingen waar je uit kunt kiezen. Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) leidt vakmensen op voor een beroep. Het gaat om veel verschillende beroepen op het gebied van techniek, informatica, economie, dienstverlening, zorg, welzijn en sport. Denk aan timmermannen, monteurs, commercieel medewerkers, onderwijsassistenten, technisch specialisten, kappers, verpleegkundigen, beveiligers, bakkers, sportleiders, autotechnici, reisleiders, administratief medewerkers, chauffeurs, ict’ers en nog veel meer!

Op dit deel van onze website lees je alles over de opbouw van de mbo-opleidingen, leerwegen, niveaus, toelatingseisen en -procedure, studiekosten en tegemoetkomingen.

Wil je je aanmelden?

Ben je enthousiast? Meld je dan aan! Dat kan via deze website. Ga op de homepage naar de richting van jouw keuze en kies een opleiding. Maak vervolgens de keuze voor een profiel en meld je aan via de aanmeldknop. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een toelatingsgesprek.