Digitaal Doorstroomdossier (DDD)

Nadat je je hebt aangemeld voor een profiel bij het Graafschap College krijg je een toelatingsgesprek. We vragen je om voor dit toelatingsgesprek het GRIP Doorstroomdossier (DDD) in te vullen. Het doorstroomdossier is een belangrijke informatiebron om te beoordelen of je geschikt bent voor het profiel waarvoor je je hebt aangemeld. Hoe sneller we in het bezit zijn van jouw doorstroomdossier, hoe sneller we kunnen starten met de toelatingsprocedure! 

Twee delen 

Het doorstroomdossier bestaat uit twee delen: deel A en deel B. Wij vragen jou om deel A in te vullen. Deel B moet worden ingevuld door je mentor, decaan of loopbaanbegeleider. Zit je niet op school? Dan moet iemand van je werk deel B invullen. Zit je niet op school en ben je ook niet aan het werk? Dan hoeft deel B niet ingevuld te worden. 

Account aanmaken en inloggen bij Intergrip 

Ga naar mijn.intergrip.nl. Log in om deel A van het DDD in te vullen. Om in te loggen, heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan. Op mijn.intergrip.nl vind je een instructievideo waarin wordt uitgelegd hoe je een account aanmaakt en kunt inloggen bij Intergrip. Belangrijk: zit je op dit moment op een vo-school? Kies dan bij het aanmaken van een account voor de middelste optie ‘op het vmbo, havo, praktijkonderwijs, vso, vavo of vwo’ en vul vervolgens je leerlingennummer in.

GRIP Doorstroomdossier aanmaken 

  • Log in op mijn.intergrip.nl 
  • Ga naar ‘GRIP Doorstroomdossier’ 
  • Klik op ‘Nieuw dossier’ om je doorstroomdossier te starten 
  • Selecteer ‘Graafschap College’ en de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld 
  • Controleer de gegevens en klik op ‘Start dossier’ 
  • Kies uit de volgende opties (VO-MBO dossier, MBO/HBO-MBO dossier, (niet-)Werkende-MBO dossier) voor de optie die op jou van toepassing is 
  • Vul het doorstroomdossier in 

 Heb je een vraag over het GRIP Doorstroomdossier?