Vertrouwde en moderne leeromgeving

Het Graafschap College heeft meerdere leslocaties in de Achterhoek. De opleiding die je gaat volgen, bepaalt op welke locatie je terechtkomt, soms kun je kiezen. We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt bij ons op school. Daarom doen we er alles aan om je een veilige, sfeervolle en vertrouwde leeromgeving te bieden.

Kleinschalige aanpak

Het Graafschap College is een grote school, maar we zorgen voor een kleinschalige aanpak van ons onderwijs. We hebben meerdere kleine locaties waar opleidingen in slechts één of twee verschillende richtingen worden aangeboden. Op de grotere locaties, waar meerdere richtingen worden aangeboden, heeft iedere richting een eigen deel van het gebouw. Zo zorgen we ervoor dat iedere locatie, groot of klein, een eigen karakter en sfeer heeft die past bij de opleidingen die er worden gegeven.

Moderne onderwijsfaciliteiten

We bieden moderne onderwijsfaciliteiten. Natuurlijk op het gebied van ict, maar tijdens je opleiding maak je ook gebruik van up-to-date ingerichte praktijkruimten. Je leert werken met de nieuwste machines, apparaten en producten. In het studiecentrum of Onderwijsleercentrum, dat van alle gemakken is voorzien, kun je in alle rust studeren mét of zonder begeleiding, alleen of in groepjes. Iedere locatie heeft een gezellige ruimte waar je, tussen de lessen door, even kunt ontspannen en een schoolkantine met een uitgebreid en gezond assortiment.

“Ik vond het best spannend om na de middelbare school naar het mbo te gaan, maar vanaf de eerste dag heb ik me heel prettig gevoeld op het Graafschap College. Het schoolgebouw is heel overzichtelijk. Je komt iedere dag dezelfde studenten en docenten tegen, dus je kent elkaar. Dat geeft een vertrouwd gevoel”, aldus student Daphne.