Brochure

Ontdek het GC! Bekijk of download onze brochure en beleef onze opleidingsmogelijkheden! (Oud-)studenten vertellen hun ervaringen; zo krijg je een mooi inkijkje in de praktijk! Bij iedere richting vind je een korte introductie, vervolgens zie je in één oogopslag:

  • Wat kies jij?
  • Past dit bij jou?
  • Dit maak je mee
  • Dit is bijzonder

Het Graafschap College verzorgt (beroeps)opleidingen in 20 verschillende richtingen: Zorg, Welzijn, Dienstverlening en ondersteuning, Sport en bewegen, Defensie, Economie en administratie, Horeca, bakkerij en faciliteiten, Handhaving en beveiliging, Uiterlijke verzorging, Toerisme en recreatie, Transport en logistiek, Retail en commercie, Ondernemen en leidinggeven, Gebouwde omgeving, Metaal en mechatronica, ICT en mediavormgeving, Engineering, Mobiliteit en voertuigen, Entree, Vavo (vmbo-tl, havo en vwo, in zijn geheel of in deelcertificaten).

De brochure is bedoeld om je een indruk te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden. Uitgebreide informatie over onze opleidingen vind je op de opleidingspagina’s op deze website.