Laden Evenementen

Mbo-informatieavonden

  • Dit evenement is voorbij.

De mbo-informatieavonden 2023 (voorheen de mbo-scholenmarkt) vinden plaats op 21 en 22 november, van 19.00 tot 21.00 uur. De informatieavonden worden georganiseerd door de decanen van het voortgezet onderwijs in de Achterhoek en Liemers, in samenwerking met het Graafschap College.

Tijdens verschillende sessies wordt voorlichting gegeven over diverse mbo-opleidingen. Van het Graafschap College zijn alle opleidingen vertegenwoordigd.

Het overzicht met de opleidingen en scholen die op de mbo-informatieavonden aanwezig zijn, vind je hier (versie 21-11-2023).

Let op!
Vervallen: Geo Data en Design – woensdag 22 november – Zone College Doetinchem (vragen over deze opleiding kunnen eventueel gesteld worden bij de algemene stand van Zone College, in de centrale hal).

Aanmelden

Het Graafschap College is al vele jaren de locatie voor de mbo-informatieavonden en opent graag zijn deuren voor jou als oriënterende leerling. Om je beter te kunnen informeren over de ontwikkelingen rondom dit event en je op de hoogte te houden van andere interessante events van het Graafschap College*, vragen we jou je vooraf aan te melden voor de mbo-informatieavonden.

– Aanmelden is helaas niet meer mogelijk – 

Plattegrond locatie J.F. Kennedylaan

Een plattegrond van de lokalen waar de verschillende sessies gehouden worden, vind je hier (versie 22-11-2023).

Parkeren

Meer informatie over het parkeren bij de locatie J.F. Kennedylaan vind je hier.

 

* Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor onze mailings.