Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je op zoek naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding? Vrijdag 3 november organiseren we een open dag. Dit is jouw moment om op ontdekkingsreis te gaan door het Graafschap College! Kom tussen 16.00 en 20.00 uur langs op (een van) onze deelnemende locaties.

Maak kennis met het mbo, ontdek wat het Graafschap College jou te bieden heeft en ‘proef’ de sfeer op onze locaties.

Past dit bij jou?

Tijdens de open dag kun jij je oriënteren op al onze opleidingsmogelijkheden. Onze studenten, docenten en decanen staan voor je klaar om je van alles te laten zien en al je vragen te beantwoorden. Op locatie J.F. Kennedylaan staan in de centrale hal speciaal ingerichte boxen. Check deze boxen en krijg snel een eerste indruk van wat wél en wat níet bij je past! Ook kun je in gesprek met een decaan en/of een interessetest doen om te ontdekken wat bij jou past.

Voorlichtingssessies per opleiding

Zit je in het examenjaar? Weet je al wat je wilt of twijfel je nog tussen een aantal opleidingen? Meld je dan aan voor een voorlichtingssessie en verdiep je in de opleiding(en) van jouw keuze. De voorlichtingssessies vinden plaats op vaste tijdstippen, namelijk om 16.30, 17.15, 18.30 en 19.15 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten.

Zo meld je je aan!

– Aanmelden is niet meer mogelijk. –

Deelnemende locaties

Tijdens de open dag kun je de volgende locaties bezoeken:  

Bekijk onderstaande afbeelding om te ontdekken welke locaties voor jou interessant zijn om te bezoeken.

Parkeren

Meer informatie over het parkeren bij en rondom de deelnemende locaties vind je hier.