Graafschap College lanceert nieuwe websites!

Vandaag is de nieuwe website van het Graafschap College gelanceerd. Een feestelijke gebeurtenis, want we zijn trots op het resultaat! Met de nieuwe site informeren we je uitgebreid over al onze opleidingsmogelijkheden en geven we je meer informatie over onze organisatie.

Na een aantal jaren was de oude website toe aan vernieuwing. We hebben er niet alleen voor gezorgd dat informatie makkelijk te vinden is, maar ook toegankelijk is op smartphones en tablets. Én we hebben meteen ook onze huisstijl opgefrist! Of je nu op de middelbare school zit en je wilt oriënteren op een mbo-opleiding, je vmbo-tl, havo of vwo-diploma wilt halen, een Entree-opleiding wilt volgen of op zoek bent naar een bedrijfsopleiding of cursus, de nieuwe website geeft je de informatie die je nodig hebt. Toch nog behoefte aan meer informatie? Ook dan helpt onze website je verder. We bieden verschillende contactmogelijkheden, zodat je snel en makkelijk in contact komt met de medewerkers die je verder kunnen helpen.

Naast de website van het Graafschap College zijn ook vier subsites gelanceerd. Via ‘Werken bij’ presenteren wij ons als werkgever. Naar wie zijn wij op zoek, wat kun je verwachten als je bij het Graafschap College werkt en hoe kun je solliciteren? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, vind je op deze website. Via de website Taalschool informeren wij volwassenen die op zoek zijn naar een opleiding of cursus om de Nederlandse taal beter te leren beheersen. Moet of wil jij het inburgeringsexamen halen? Dan vind je alle benodigde informatie op de website Inburgering. Voor de richting Sport en bewegen is een alumnisite ontwikkeld. Deze website biedt oud-studenten onder andere de gelegenheid om te netwerken en houdt ze op de hoogte van het bij- en nascholingsaanbod.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit om de mogelijkheden van onze nieuwe website en subsites te ontdekken en op zoek te gaan naar de informatie die jij nodig hebt. We horen graag wat je ervan vindt!

Graafschap College. Altijd een +punt.