Laden Evenementen

Mbo-scholenmarkt

  • Dit evenement is voorbij.

logo-scholenmarkt-2016

De mbo-scholenmarkt ’22 vindt plaats op 22, 23 en 24 november, van 19.00 tot 21.00 uur. De scholenmarkt wordt georganiseerd door de decanen van het voortgezet onderwijs in Achterhoek en Liemers, in samenwerking met het Graafschap College.

Tijdens verschillende sessies wordt voorlichting gegeven over diverse mbo-opleidingen. Van het Graafschap College zijn alle opleidingen vertegenwoordigd.

Het overzicht met de opleidingen en scholen die op de informatieavonden aanwezig zijn, vind je hieronder:

Totaaloverzicht sessies Scholenmarkt 2022 versie 22112022

ONDERSTAANDE SESSIE GAAT TOCH DOOR!
Woensdag 23 november:
Podium- en evenemententechniek – ROC Rijn IJssel, Arnhem.

Let op: Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Houd deze pagina in de gaten voor het meest actuele overzicht.

Aanmelden

Het Graafschap College is al vele jaren de locatie voor de scholenmarkt en opent graag zijn deuren voor jou als oriënterende leerling. Om je beter te kunnen informeren over de ontwikkelingen rondom dit event en je op de hoogte te houden van andere interessante events van het Graafschap College*, vragen we jou je vooraf aan te melden voor de scholenmarkt.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

* Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor onze mailings.

Parkeren

Het aantal parkeerplaatsen bij de locatie J.F. Kennedylaan van het Graafschap College is beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt van het Graafschap College vind je hieronder.

Foto’s en video opnames

Tijdens de mbo-scholenmarkt op het Graafschap College worden foto’s en/of video opnames gemaakt. Bij het bezoeken van dit event geef je toestemming dat dit beeld- en videomateriaal gebruikt kan worden voor publicatiedoeleinden.