Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je op zoek naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding en wil je graag ontdekken wat de mogelijkheden van het Graafschap College zijn? Ga dan mee op ontdekkingsreis door het Graafschap College!

Op vrijdag 4 november kun je tussen 15.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen bij ons op school. Maak kennis met het mbo, ontdek wat het GC jou te bieden heeft en ‘proef’ de sfeer op onze locaties.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Ontdekkingsreis

Weet je niet goed waar je moet beginnen met je ontdekkingsreis op het Graafschap College? Start je reis dan met een rondleiding of een bezoek aan onze ‘boxen’ op de locatie J.F. Kennedylaan in Doetinchem!

Rondleiding J.F. Kennedylaan

Natuurlijk kun je op eigen initiatief door het gebouw lopen, maar als je graag rondgeleid wilt worden door een decaan en student kan dit ook!
Geef bij je aanmelding voor de open dag aan dat je wilt deelnemen aan een rondleiding. Een rondleiding door het gebouw duurt ongeveer 30 minuten. Let op: VOL=VOL!

Heb jij je succesvol aangemeld voor een rondleiding? Meld je dan 5 minuten voorafgaand aan de rondleiding bij het startpunt (receptiebalie). Houd je QR-code bij de hand, deze wordt hier ter controle opnieuw gescand.

Centrale hal

In de centrale hal op deze locatie kun je een kijkje nemen in onze speciaal ingerichte boxen. Hierdoor krijg je al snel een eerste indruk van wat wel én niet bij jou past en vervolg je jouw reis door het Graafschap College.

Dus ‘Check de box’!

Deelnemende locaties

Doetinchem

J.F. Kennedylaan (startpunt ontdekkingsreis), Maria Montessoristraat, SportwegKeppelseweg en Stoomtram

Groenlo

Schralenstein

Parkeren & pendelbus

Bij sommige locaties is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over het parkeren en de pendelbus vind je hier.