Juliëtte Hofman nieuwe sectordirecteur Dienstverlening 

Het college van bestuur heeft Juliëtte Hofman per 1 maart 2023 benoemd als sectordirecteur Dienstverlening. Zij volgt Bram Clahsen op die per 1 januari 2023 als sectordirecteur Techniek & Informatica aan de slag gaat.

Juliëtte Hofman is op dit moment werkzaam als directeur van het DRU Industriepark in Ulft. Haar brede ervaring als directeur en haar affiniteit met partnerschappen in onze regio sluiten heel goed aan bij het vooraf opgestelde profiel. We kijken uit naar de samenwerking met Juliëtte.

Over Juliëtte Hofman
Juliëtte heeft kunstgeschiedenis gestudeerd in Utrecht en was de afgelopen 22 jaar werkzaam in de cultuursector als zakelijk manager en directeur, onder andere bij Introdans, Het Gelders Orkest en de DRU Cultuurfabriek/DRU Industriepark.

“Sinds mijn studie kunstgeschiedenis ben ik gegrepen door de scheppende kracht van mens en natuur. Ik vind het fascinerend om nieuwe dingen te zien ontstaan en ben nieuwsgierig naar de processen die daarachter schuilgaan. Ik vind het nóg mooier om zelf een bijdrage te mogen leveren aan die processen. Het Graafschap College is een prachtig Achterhoeks instituut dat zich in het middelpunt van het huidig tijdsgewricht bevindt. Het strategisch plan voor de komende jaren getuigt van ambitie. Deze combinatie van urgentie en ambitie maken het voor mij persoonlijk een zeer inspirerende werkplek,” aldus Juliëtte Hofman.