Graafschap College opnieuw in top 10 beste mbo-scholen

De Keuzegids Mbo 2020 is verschenen. De Keuzegids vergelijkt alle mbo-instellingen en mbo-opleidingen in Nederland. Het Graafschap College staat met 64,5 punten in de ranglijst op een gedeelde negende plaats en behoort daarmee opnieuw tot de beste tien mbo-instellingen van Nederland.

Topopleidingen

Opleidingen die in de Keuzegids 75 punten of meer behalen, krijgen het predicaat Topopleiding. Alle profielen van de opleiding Hout en meubel behaalden meer dan 75 punten en mogen zich Topopleiding noemen. Daarnaast is de opleiding Hout en meubel uitgeroepen tot beste opleiding van Nederland. Het Graafschap College feliciteert de opleidingsteams en stagebedrijven met het behalen van deze mooie resultaten.

Onze Topopleidingen:

Mooi resultaat

De Keuzegids Mbo wordt jaarlijks uitgegeven. De gids beoordeelt de behaalde resultaten op basis van cijfers van het ministerie van Onderwijs en op grond van de JOB-enquête. De JOB-enquête is een tweejaarlijks tevredenheidsonderzoek, waarbij studenten een oordeel geven over de kwaliteit van hun opleiding. Ondanks het mooie resultaat, dat het Graafschap College in de Keuzegids Mbo 2020 heeft behaald, blijft het roc werken aan de kwaliteit van het onderwijs en de tevredenheid van studenten.