Werkbegeleiders binnen de sector zorg en welzijn, noteer alvast in je agenda: donderdag 25 mei 2023. Die dag staat in het teken van werkgeluk en leefgeluk tijdens de Dag van de Zorg in Schouwburg Amphion. Wil jij hier bij zijn? schrijf je dan in middels de button onder aan de pagina!

OZEWALD WANROOIJ
De hectiek van onze samenleving heeft onvermijdelijk zijn weerslag op ons geluksgevoel, zowel in de werk- als in de privéomgeving. Uit onderzoek blijkt dat slechts een klein deel van de bevolking écht floreert en op alle gebieden het haalbare niveau bereikt. Of anders gezegd de meerderheid van de bevolking benut – meestal onbewust – niet zijn of haar beschikbare gelukspotentieel

Het is voor iedereen essentieel en heel interessant om zich hier bewust van te zijn. Het goede nieuws is dat geluk maakbaar is. Geluk is namelijk voor 50% afhankelijk van je genen, 10% van omstandigheden en 40% van onze eigen keuzes en gedrag. Wist je bijvoorbeeld bij iemand wie werk en privé in balans zijn, zich gewaardeerd voelt en zijn persoonlijke doelen kan realiseren, op alle fronten beter scoort! Gelukkige mensen presteren beter en zijn duurzaam inzetbaar. Ozewald Wanrooij gaat hierover een inspirerende en interactieve sessie geven die je aan het denken zet waarmee je zelf ook jouw werk- en leefgeluk verbetert!

Overige informatie 

  • Bedoeld voor werkbegeleiders binnen de sector zorg en welzijn
  • Na het optreden is er gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen en nieuwe inzichten te ontwikkelen.
  • Er zijn maximaal 270 plaatsen beschikbaar en aanmelden kan tot 21 mei.  VOL = VOL
  • Datum: Donderdag 25 mei 2023
  • Tijd: Inloop 18.30 uur, programma: 19.00-21.00 uur
  • Locatie: Schouwburg Amphion, Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem
  • Accreditatiepunten V&VN? Ja, voor deze bijeenkomst krijg je twee punten