Burgemeester Boumans opent met studenten nieuwe locatie Sportweg

Vandaag heeft burgemeester Mark Boumans samen met twee studenten van de opleidingen Sport en bewegen en Veiligheid en vakmanschap (veva) het nieuwe schoolgebouw aan de Sportweg in Doetinchem officieel geopend. Het drietal werd met een legervoertuig van de Topsporthal naar de nieuwe locatie gebracht. Langs de kant van de route vormden studenten een erehaag en zorgden zij voor een feestelijk onthaal. Op het bordes, voor de ingang van de nieuwe school, knipten de studenten en de burgemeester het lint door.

De openingshandeling werd voorafgegaan door een inspirerende bijeenkomst met Marc Lammers, voormalig hockeyspeler en bondscoach van het Nederlands hockeydamesteam. Hij gaf zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen.

Dinsdagmiddag en -avond krijgt het publiek van 16.00 – 20.00 uur de kans om de nieuwe locatie te bekijken. De rest van de week staat er nog een aantal activiteiten op het programma. Zo is er morgen een gezamenlijke sportdag voor studenten van de opleidingen Sport en bewegen en Veiligheid en vakmanschap, wordt er donderdag een symposium georganiseerd en is er vrijdag een reünie voor oud-studenten en docenten.

Geen gelegenheid gehad om de nieuwe locatie te bekijken, maar toch benieuwd? Laat je rondleiden!