Mbo-opleidingen
Filters

Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Je zorgt ervoor dat alle facilitaire diensten, zoals catering, schoonmaak, beveiliging en het organiseren van bijeenkomsten, soepel verlopen binnen een gebouw of organisatie. Je houdt goed overzicht en grijpt in als er iets misgaat. Daarnaast help je met de inkoop...

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Je werkt in een keuken, bakkerij of restaurant. Je maakt de werkplekken klaar of helpt bij het bereiden van brood, gebak of andere gerechten. Je wast en snijdt ingrediënten, smeert broodjes of bakt snacks. Hygiëne is heel belangrijk bij al...

Facilitair leidinggevende
Je hebt een superveelzijdige baan en zorgt ervoor dat alles in en rond het gebouw soepel verloopt. Je houdt je bezig met het beheren van de voorraad, de inkoop en het coördineren van schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast stel je het menu van...

Gastheer/-vrouw
Je verwelkomt gasten en zorgt dat ze niets tekortkomen. Je neemt hun bestelling op en helpt ze, als dat nodig is, bij het kiezen van een gerecht en een drankje. Als de bestelling klaar is, breng je het naar de...

Gespecialiseerd kok
Jij zorgt ervoor dat gerechten van hoge kwaliteit zijn. Je bereidt bijzondere, creatieve en luxe gerechten die perfect aansluiten bij de verwachtingen van gasten. Je tilt de gerechten naar een hoger niveau, waardoor je uitblinkt in de culinaire wereld. Ook...

ICT support technician
Jij weet alles van computers: je beheert het informatiesysteem en zorgt ervoor dat computers en devices werken. Soms hebben collega’s een nieuw programma of toegang tot een bepaald programma of systeem nodig. Dat regel jij. Je ondersteunt gebruikers en krijgt...

ICT system engineer
Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van servers, computers, printers en andere netwerkapparaten. Je maakt regels voor het gebruik van systemen. Ook kies je welke computers en apparaten het bedrijf nodig heeft en houd je bij wat er nieuw is...

Kok
Jij zorgt ervoor dat gasten van een restaurant, hotel of eetcafé genieten van heerlijk eten. Je bent de kok en kookt gerechten volgens een recept. Maar je doet meer dan alleen koken: je bedenkt menu's met mooie gerechten en gebruikt...
Leidinggevende bediening
Jij zorgt ervoor dat gasten in de horeca tevreden zijn. Je zorgt voor een goede sfeer en vriendelijke en deskundige bediening. Medewerkers in de bediening zijn blij met jouw leidinggevende skills waarmee je goede planningen maakt en het werk verdeelt...
Leidinggevende keuken
Jij bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de keuken. Jij plant, coördineert en houdt het overzicht, zodat alle gerechten goed de keuken verlaten. Je verdeelt de taken in het team en stimuleert je collega's om het beste uit zichzelf te...

Manager/ondernemer horeca
Jij zorgt ervoor dat alles in het restaurant of hotel goed loopt. Je helpt medewerkers, maakt roosters en houdt de financiën in de gaten. Je bedenkt leuke acties om meer gasten te krijgen, zorgt ervoor dat de kwaliteit van het...

Medewerker facilitaire dienstverlening
Je bent de onmisbare schakel in organisaties. Je regelt alles achter de schermen: van het ontvangen van goederen tot het klaarmaken van vergaderzalen. Ook regel je het onderhoud aan gebouwen, de catering en beheer je het magazijn. Mensen voelen zich...