Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair

Tevreden klanten, daar gaat het om als je in de horeca, bakkerswereld of facilitaire dienstverlening werkt. En dan ga je natuurlijk niet voor ‘goed’, maar voor ‘fantastisch’!  In de keuken, het restaurant, de bakkerij of dat grote bedrijf: bij jou staat de gast of klant altijd centraal. Je hebt smaak, je creëert graag een goede sfeer en verzorgt alles tot in de puntjes. Is een horeca-opleiding iets voor jou?  

In de facilitaire dienstverlening zorg je dat het anderen aan niets ontbreekt om hun werk goed te kunnen doen. Je bent overal in en om het gebouw te vinden, je werkt mee en controleert alle facilitaire activiteiten.  

Tijdens een horeca-opleiding leer je gasten een leuke en ontspannen tijd te bezorgen. Je ontvangt gasten en informeert en adviseert ze over gerechten en dranken. Werk je liever achter de schermen in de horeca? Dan kun je aan de slag in de keuken: de koksopleiding is dan echt iets voor jou. Je creëert de smakelijkste gerechten waar gasten van smullen. Ben je meer een bakker? Dan leer je vers brood en banket maken.  

Ga jij ook voor ‘fantastisch’?  

All­round me­de­wer­ker fa­ci­li­tai­re dienst­ver­le­ning
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bol
Ni­veau 3

Je zorgt er­voor dat alle fa­ci­li­tai­re dien­sten, zoals ca­te­ring, schoon­maak, be­vei­li­ging en het or­ga­ni­se­ren van bij­een­kom­sten, soe­pel ver­lo­pen bin­nen een ge­bouw of or­ga­ni­sa­tie. Je houdt goed over­zicht en grijpt in als er iets mis­gaat. Daar­naast help je met de in­koop..

As­sis­tent ho­re­ca, voe­ding of voe­dings­in­du­strie
En­tree
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
En­tree

Je werkt in een keu­ken, bak­ke­rij of res­tau­rant. Je maakt de werk­plek­ken klaar of helpt bij het be­rei­den van brood, gebak of an­de­re ge­rech­ten. Je wast en snijdt in­gre­di­ën­ten, smeert brood­jes of bakt snacks. Hy­gi­ë­ne is heel be­lang­rijk bij al..

Fa­ci­li­tair lei­ding­ge­ven­de
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bol
Ni­veau 4

Je hebt een su­per­veel­zij­di­ge baan en zorgt er­voor dat alles in en rond het ge­bouw soe­pel ver­loopt. Je houdt je bezig met het be­he­ren van de voor­raad, de in­koop en het co­ör­di­ne­ren van schoon­maak­werk­zaam­he­den. Daar­naast stel je het menu van..

Gast­heer/-​vrouw
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
Ni­veau 2

Je ver­wel­komt gas­ten en zorgt dat ze niets te­kort­ko­men. Je neemt hun be­stel­ling op en helpt ze, als dat nodig is, bij het kie­zen van een ge­recht en een drank­je. Als de be­stel­ling klaar is, breng je het naar de..

Ge­spe­ci­a­li­seerd kok
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Ni­veau 4

Jij zorgt er­voor dat ge­rech­ten van hoge kwa­li­teit zijn. Je be­reidt bij­zon­de­re, cre­a­tie­ve en luxe ge­rech­ten die per­fect aan­slui­ten bij de ver­wach­tin­gen van gas­ten. Je tilt de ge­rech­ten naar een hoger ni­veau, waar­door je uit­blinkt in de cu­li­nai­re we­reld. Ook..

Kok
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
Ni­veau 2

Jij zorgt er­voor dat gas­ten van een res­tau­rant, hotel of eet­ca­fé ge­nie­ten van heer­lijk eten. Je bent de kok en kookt ge­rech­ten vol­gens een re­cept. Maar je doet meer dan al­leen koken: je be­denkt menu's met mooie ge­rech­ten en ge­bruikt..

Lei­ding­ge­ven­de be­die­ning
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bol
Ni­veau 4

Jij zorgt er­voor dat gas­ten in de ho­re­ca te­vre­den zijn. Je zorgt voor een goede sfeer en vrien­de­lij­ke en des­kun­di­ge be­die­ning. Me­de­wer­kers in de be­die­ning zijn blij met jouw lei­ding­ge­ven­de skills waar­mee je goede plan­nin­gen maakt en het werk ver­deelt..

Lei­ding­ge­ven­de keu­ken
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bol
Ni­veau 4

Jij bent ver­ant­woor­de­lijk voor alle werk­zaam­he­den in de keu­ken. Jij plant, co­ör­di­neert en houdt het over­zicht, zodat alle ge­rech­ten goed de keu­ken ver­la­ten. Je ver­deelt de taken in het team en sti­mu­leert je col­le­ga's om het beste uit zich­zelf te..

Ma­na­ger/on­der­ne­mer ho­re­ca
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bol
Ni­veau 4

Jij zorgt er­voor dat alles in het res­tau­rant of hotel goed loopt. Je helpt me­de­wer­kers, maakt roos­ters en houdt de fi­nan­ci­ën in de gaten. Je be­denkt leuke ac­ties om meer gas­ten te krij­gen, zorgt er­voor dat de kwa­li­teit van het..

Me­de­wer­ker fa­ci­li­tai­re dienst­ver­le­ning
Dienst­ver­le­ning en on­der­steu­ning
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
Ni­veau 2

Je bent de on­mis­ba­re scha­kel in or­ga­ni­sa­ties. Je re­gelt alles ach­ter de scher­men: van het ont­van­gen van goe­de­ren tot het klaar­ma­ken van ver­ga­der­za­len. Ook regel je het on­der­houd aan ge­bou­wen, de ca­te­ring en be­heer je het ma­ga­zijn. Men­sen voe­len zich..

Uit­voe­rend bak­ker
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
Ni­veau 2

Je maakt de lek­ker­ste bro­den, taar­ten en ge­bak­jes! Je be­gint de dag vroeg, zodat ie­der­een kan ge­nie­ten van vers­ge­bak­ken lek­ker­nij­en. In de bak­ke­rij werk je met je han­den en mo­der­ne ma­chi­nes, en elk re­cept komt dank­zij jouw vak­man­schap tot leven..

Zelf­stan­dig wer­kend bak­ker
Ho­re­ca, bak­ke­rij en fa­ci­li­tair
Bbl
Bol
Ni­veau 3

Jij hebt veel ver­ant­woor­de­lijk­heid in de de bak­ke­rij. Je maakt niet al­leen de lek­ker­ste bro­den, taar­ten en har­ti­ge snacks, maar zorgt ook voor de in­koop van in­gre­di­ën­ten en de plan­ning van het werk. Je weet alles van deeg, ovens en..