Horeca, bakkerij en facilitair
Tevreden klanten, daar gaat het om als je in de horeca, bakkerswereld of facilitaire dienstverlening werkt. En dan ga je natuurlijk niet voor ‘goed’, maar voor ‘fantastisch’! In de keuken, het restaurant, de bakkerij of dat grote bedrijf: bij jou staat de gast of klant altijd centraal. Je hebt smaak, je creëert graag een goede sfeer en verzorgt alles tot in de puntjes. Is een horeca-opleiding iets voor jou?
In de facilitaire dienstverlening zorg je dat het anderen aan niets ontbreekt om hun werk goed te kunnen doen. Je bent overal in en om het gebouw te vinden, je werkt mee en controleert alle facilitaire activiteiten.
Tijdens een horeca-opleiding leer je gasten een leuke en ontspannen tijd te bezorgen. Je ontvangt gasten en informeert en adviseert ze over gerechten en dranken. Werk je liever achter de schermen in de horeca? Dan kun je aan de slag in de keuken: de koksopleiding is dan echt iets voor jou. Je creëert de smakelijkste gerechten waar gasten van smullen. Ben je meer een bakker? Dan leer je vers brood en banket maken.
Ga jij ook voor ‘fantastisch’?
Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Je zorgt ervoor dat alle facilitaire diensten, zoals catering, schoonmaak, beveiliging en het organiseren van bijeenkomsten, soepel verlopen binnen een gebouw of organisatie. Je houdt goed overzicht en grijpt in als er iets misgaat. Daarnaast help je met de inkoop..
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Je werkt in een keuken, bakkerij of restaurant. Je maakt de werkplekken klaar of helpt bij het bereiden van brood, gebak of andere gerechten. Je wast en snijdt ingrediënten, smeert broodjes of bakt snacks. Hygiëne is heel belangrijk bij al..
Facilitair leidinggevende
Je hebt een superveelzijdige baan en zorgt ervoor dat alles in en rond het gebouw soepel verloopt. Je houdt je bezig met het beheren van de voorraad, de inkoop en het coördineren van schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast stel je het menu van..
Gastheer/-vrouw
Je verwelkomt gasten en zorgt dat ze niets tekortkomen. Je neemt hun bestelling op en helpt ze, als dat nodig is, bij het kiezen van een gerecht en een drankje. Als de bestelling klaar is, breng je het naar de..
Gespecialiseerd kok
Jij zorgt ervoor dat gerechten van hoge kwaliteit zijn. Je bereidt bijzondere, creatieve en luxe gerechten die perfect aansluiten bij de verwachtingen van gasten. Je tilt de gerechten naar een hoger niveau, waardoor je uitblinkt in de culinaire wereld. Ook..
Kok
Jij zorgt ervoor dat gasten van een restaurant, hotel of eetcafé genieten van heerlijk eten. Je bent de kok en kookt gerechten volgens een recept. Maar je doet meer dan alleen koken: je bedenkt menu's met mooie gerechten en gebruikt..
Leidinggevende bediening
Jij zorgt ervoor dat gasten in de horeca tevreden zijn. Je zorgt voor een goede sfeer en vriendelijke en deskundige bediening. Medewerkers in de bediening zijn blij met jouw leidinggevende skills waarmee je goede planningen maakt en het werk verdeelt..
Leidinggevende keuken
Jij bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de keuken. Jij plant, coördineert en houdt het overzicht, zodat alle gerechten goed de keuken verlaten. Je verdeelt de taken in het team en stimuleert je collega's om het beste uit zichzelf te..
Manager/ondernemer horeca
Jij zorgt ervoor dat alles in het restaurant of hotel goed loopt. Je helpt medewerkers, maakt roosters en houdt de financiën in de gaten. Je bedenkt leuke acties om meer gasten te krijgen, zorgt ervoor dat de kwaliteit van het..
Medewerker facilitaire dienstverlening
Je bent de onmisbare schakel in organisaties. Je regelt alles achter de schermen: van het ontvangen van goederen tot het klaarmaken van vergaderzalen. Ook regel je het onderhoud aan gebouwen, de catering en beheer je het magazijn. Mensen voelen zich..
Uitvoerend bakker
Je maakt de lekkerste broden, taarten en gebakjes! Je begint de dag vroeg, zodat iedereen kan genieten van versgebakken lekkernijen. In de bakkerij werk je met je handen en moderne machines, en elk recept komt dankzij jouw vakmanschap tot leven..
Zelfstandig werkend bakker
Jij hebt veel verantwoordelijkheid in de de bakkerij. Je maakt niet alleen de lekkerste broden, taarten en hartige snacks, maar zorgt ook voor de inkoop van ingrediënten en de planning van het werk. Je weet alles van deeg, ovens en..