Studenten Retail en commercie aan het woord


Ole
Commercie

‘COMMERCIE ZIE IK ALS EEN WEDSTRIJD’

“Carrière maken in de commerciële wereld en daar het verschil maken.” Dat is wat Ole wil. “Dat lukt alleen als je jezelf continu uitdaagt om met verrassende ideeën te komen en het anders te doen. Tijdens mijn stage ging ik met salesmedewerkers op bezoek bij klanten. Je ervaart hoe verkoopgesprekken in de praktijk gaan, daar heb ik veel van geleerd.”

 


Jette
Retail

‘HET GEEFT VOLDOENING ALS MENSEN ENTHOUSIAST DE WINKEL UIT GAAN’

Al van jongs af aan wil Jette in de modebranche werken. “Ik heb vooral gevoel voor de commerciële kant. Ik vind het leuk om mensen te adviseren bij hun kledingkeuze. Ook houd ik van de sfeer en gezelligheid in de winkel. Ik kijk kritisch als ik ergens anders ben. Op een gegeven moment ging ik alles recht leggen, dat is wel grappig.”

 


Martine
Marketing en communicatie

‘VLOGGEN VOOR JE WERK!’

“Ik ben aan het vloggen voor het bedrijf. Het is zó leuk om te doen!” Met een grote lach verwelkomt Martine Eil je bij ‘haar’ stagebedrijf, Eijkelkamp Soil & Water in Giesbeek. De tweedejaars student Marketing en communicatie draait volop mee: “Ik mag hier meedenken en experimenteren, echt top. Het vak is zo breed. Het is voor mij de ideale mix van kantoorwerk en creativiteit. Marketingstrategie, teksten schrijven, maar ook lekker erop uit om interviews en video’s te maken!”