Studenten laten hun talenten schitteren: Pop-up restaurant event een groot succes!

Wat een fantastisch event! Tijdens de tweedaagse happening op 29 en 30 mei hebben onze studenten van de opleidingen Manager/Ondernemer Horeca en Leidinggevende Keuken in totaal meer dan 700 gasten verwelkomd in hun eigen pop-up restaurants in de SSP hal op het DRU Industriepark in Ulft. Hierbij werden zij ondersteund door studenten van de opleiding Facilitair.

Gedurende deze twee dagen waren er vijftien unieke pop-up restaurants, elk met een eigen thema. Denk aan Achterhoekse gerechten bij ‘Uut Moe’s Keuken’, Zuid-Amerikaanse smaken bij ‘Fuego’, een culinaire reis door Parijs bij ‘Le Duo Gourmand’, en een diner in Tiroler sfeer bij ‘Schlemmerzeit’.

De studenten waren verantwoordelijk voor alles, van het samenstellen van een menu tot het ontwerpen van de inrichting en het managen van het personeel. Docent Manon Schreurs verwoordde het prachtig: “Het is geweldig om te zien hoe creatief en ondernemend de studenten zijn als je hen die vrijheid geeft!”

Dit project bood onze studenten een unieke kans om praktijkervaring op te doen en te ervaren hoe het is om een eigen zaak te runnen.

We zijn enorm trots op het harde werk van iedereen en kunnen niet wachten om te zien wat onze studenten in de toekomst gaan bereiken.