Opleidingen

Keuze uit een ruim opleidingsaanbod

Het Graafschap College biedt een ruim opleidingsaanbod. Je kunt bij ons terecht als je een mbo-opleiding wilt volgen, via het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) je vmbo-tl-, havo– of vwo-diploma wilt halen, een Entree-opleiding wilt doen of een opleiding wilt volgen in het kader van Taalschool en Inburgering. Maar ook op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen en specifieke opleidingswensen van bedrijven en instellingen, kunnen wij veel betekenen.

Wij bieden mbo-opleidingen in de sectoren Techniek & Informatica, Economie & Dienstverlening en Zorg, Welzijn & Sport, zowel in de beroepsopleidende (bol) als beroepsbegeleidende (bbl) leerweg. De Entree-opleiding, het vavo en de opleidingen in het kader van Taalschool en Inburgering worden verzorgd door de sector Educatie & Participatie. De bedrijfsopleidingen en cursussen worden vanuit de verschillende sectoren aangeboden.

Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Bekijk in het submenu onder ‘Mbo-, entree- en vavo-opleidingen‘ ons actuele aanbod. Meer informatie over onze bedrijfsopleidingen en cursussen vind je op dit deel van de website onder ‘Bedrijfsopleidingen en cursussen‘.