Operatorcollege

Onder andere als gevolg van productieautomatisering ontstaan nieuwe beroepen. Denk hierbij aan ontwikkelingen als Smart Industry, Smart Bending en Robotisering.

De operator is werkzaam in zeer uiteenlopende sectoren binnen de maakindustrie of Smart Industry. Hij werkt zelfstandig in een ploeg of in teamverband aan (een onderdeel van) het productieproces. De operator is werkzaam bij bedrijven die behoren tot de maakindustrie of Smart Industry, waaronder de tapijt-, textiel- en lederindustrie, uitgeverijen en drukkerijen (grafische industrie), metaalindustrie, machine-industrie, elektrotechnische industrie, hout-, meubel- en overige industrie. Deze opleidingen worden in ons Operator College in Doetinchem gegeven of, bij voldoende deelname, in company.

Hier vindt u meer informatie over de scholingsmogelijkheden die wij bieden. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven en instellingen maatwerkscholing: scholing aangepast op de specifieke wensen van onze klant. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

‹Terug naar overzicht

Zoek een opleiding of cursus

Vakgebieden