Ontmoet de sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek

De sector Zorg en Welzijn zorgt in de Achterhoek voor meer dan 25.500 banen. Een groeiende sector waar een grote vraag is naar nieuwe werknemers. Steeds meer Achterhoekers willen gaan werken in deze sector en zijn op zoek naar informatie. Welke functies zijn er allemaal? Wat heb ik nodig? Wat moet ik kunnen om in aanmerking te komen voor een baan?

Om deze reden vindt op dinsdag 18 april de derde editie van ‘Ontmoet de sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek’ plaats. Georganiseerd in ons schoolgebouw aan de J.F. Kennedylaan in Doetinchem. Tijdens dit event zijn meer dan 40 regionale werkgevers uit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, huisartsenzorg, kraamzorg, ziekenhuis en kinderopvang aanwezig om met zij-instromers/herintreders en andere geïnteresseerde in gesprek te gaan.

Voor werkzoekenden en werkgevers

Werkzoekenden kunnen zo een beter beeld krijgen bij de kansen en mogelijkheden binnen de sector. Werkgevers laten vacatures zien en krijgen de kans om potentieel toekomstige medewerkers te ontmoeten.
Bezoekers die meer willen weten over Zorg en Welzijn opleidingen kunnen kennis maken met (regionale) opleiders. Ook kunnen zij een kijkje nemen op de Zorg-afdeling van het Graafschap College waar lessen worden gegeven in speciaal ontwikkelde klaslokalen.

Naast werkgevers en opleiders zijn er ook loopbaanadviseurs aanwezig om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het financieren van een opleiding.

Er is een open inloop tussen 18:30 uur en 20:30 uur. Aanmelden is dus niet nodig. Tot dinsdag 18 april!

Heb je vragen over dit event? Neem contact op via: info@wspachterhoek.nl of achterhoek@leerwerkloket.nl