Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je op zoek naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding? Zaterdag 27 januari organiseren we een open dag. Dit is jouw moment om te kiezen wat bij jou past! Kom tussen 10.00 en 14.00 uur langs op één of meer van de deelnemende locaties.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze open dag én kun je je aanmelden.

– Online aanmelden is niet meer mogelijk –

Kijk mee op het Graafschap College

Tijdens de open dag kun je al onze opleidingsmogelijkheden verkennen. Ook kun je meer te weten komen over de verschillende vormen van studentbegeleiding en andere pluspunten van het Graafschap College, bijvoorbeeld over het opdoen van internationale ervaringen tijdens je opleiding, ondernemerschap en de doorstroom van mbo naar hbo (Toptraject). Onze studenten en medewerkers staan voor je klaar om je van alles te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

Voorlichtingssessies: wat kies ik?

Wil jij je in één of meerdere opleidingen verdiepen? Tijdens de open dag kun je op meerdere locaties voorlichtingssessies per opleiding volgen. Deze sessies vinden op vaste tijdstippen plaats, namelijk om 10.30, 11.15, 12.30 en 13.15 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten. Je kunt maximaal vier verschillende voorlichtingssessies volgen.

Zo meld je je aan!

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de open dag. In het formulier kun je ook aangeven welke voorlichtingssessie(s) je wilt volgen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging op het aangegeven mailadres. De bevestiging bevat een QR-code. Deze code wordt alleen bij de ingang van onze locaties gescand. Houd de bevestiging bij binnenkomst bij de hand (geprint of op je telefoon).

Welke locaties zijn geopend?

Tijdens de open dag kun je de volgende locaties bezoeken:

Op dit kaartje zie je waar je welke locatie vindt en waar de voorlichting over de opleiding(en) van jouw interesse wordt gegeven.

Parkeren

Bij sommige locaties is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over het parkeren vind je hier.

‘Help mij kiezen’-gesprek

Zit je in het laatste jaar van je opleiding en moet je dit jaar een vervolgopleiding kiezen? Heb je écht helemaal geen idee welke opleiding het gaat worden? Vind je het daardoor lastig om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding? Meld je dan vooraf aan voor een ‘Help mij kiezen’-gesprek met een van onze decanen.

– Online aanmelden is niet meer mogelijk –

Let op: het is niet mogelijk om je tijdens de open dag voor een gesprek aan te melden.