Laden Evenementen

Informatieavond vavo – AANMELDEN VERPLICHT

  • Dit evenement is voorbij.

Wil jij in één jaar je diploma vwo, havo of vmbo-tl halen? Ben je (misschien) gezakt en wil je nu voor één of meer vakken een certificaat behalen? Heb je al wel een diploma, maar heb je voor een vervolgopleiding nog één of meer certificaten nodig? Zit je op het mbo en wil je, met het oog op een vervolgopleiding, tegelijkertijd een vak op vmbo- of havo-niveau volgen?  

Beantwoord je één van deze vragen met ‘ja’, dan is het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) iets voor jou! Wil je meer weten over het vavo? Kom dan naar onze (aangepaste) informatieavond op 30 juni a.s. 

De informatieavond

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 30 juni, van 19.00 tot 21.00 uur, op locatie Julianaplein 2 in Doetinchem. Vanwege de corona-situatie heeft de avond een andere opzet dan andere jaren. Je moet je deze keer aanmelden en kunt daarbij maximaal 4 voorlichtingsgesprekken aanvragen (bijvoorbeeld voor algemene informatie over het vavo, of over een specifiek vak). Die gesprekken worden ingepland en duren een kwartier. Je kunt 1 of 2 personen (bijv. je ouders) meenemen naar zo’n gesprek. Op deze manier kunnen we de landelijke richtlijnen volgen, wat betreft maximale groepsgrootte per ruimte en fysieke afstand tot elkaar.  

Extra optie: online adviesgesprek

Voor wie liever niet naar de informatieavond komt, hebben we dit jaar een extra optie. Je kunt je ook aanmelden voor een online adviesgesprek. De betreffende docent/decaan neemt dan contact met je op om een tijd af te spreken om via het programma Teams het gesprek te voeren.

Interesse?

Vul hieronder het contactformulier in. De vavo-decaan, Wilma Arends, stuurt je dan aanvullende informatie en een aanmeldformulier waarmee je definitief kunt aangeven of je kiest voor de informatieavond of het online adviesgesprek. Op dat aanmeldformulier geef je ook aan over welke vakken of onderwerpen je met name informatie wilt.
Bekijk hier onze vavo-opleidingsmogelijkheden. 

Contactformulier

– Dit evenement is voorbij. Aanmelden voor de informatieavond of het online adviesgesprek is helaas niet meer mogelijk. –