Koken in de horeca

Training koken in de horeca
Vakgebied
Horeca, bakkerij en recreatie
Duur
Tien bijeenkomsten
Startdatum
In overleg
Locatie(s)
Doetinchem
Kosten
€ 1.950,-

In het kort

In deze training leer je alle praktische vaardigheden die je nodig hebt in een horecakeuken. Je krijgt de basisvaardigheden mee: van mise-en-place tot het opmaken van gerechten. De training is praktijkgericht en bevat ondersteunende theorie. Na deze training sta jij vol vertrouwen in de keuken.

In het kort

In deze training leer je alle praktische vaardigheden die je nodig hebt in een horecakeuken. Je krijgt de basisvaardigheden mee: van mise-en-place tot het opmaken van gerechten. De training is praktijkgericht en bevat ondersteunende theorie. Na deze training sta jij vol vertrouwen in de keuken.

Meer informatie

Tijdens deze training leer je de basisbeginselen van het koksvak. Je gaat aan de slag met mise-en-place, het bereiden, opmaken en doorgeven van gerechten, schoonmaken van materialen en werkplek en de controle en opslag van geleverde producten.  

Deze training is geschikt voor jou als je al in de keuken werkt maar nog geen diploma hebt, als je een zij-instromer bent, of als je werk zoekt en snel aan de slag wil.   

Je volgt de training in tien bijeenkomsten.  

Overleg de startdatum en tijden met de adviseur. 

Deze training kost € 1.950,-, vrijgesteld van btw. 

Als je de training goed afrondt, krijg je een mbo-certificaat.  

Met het mbo-certificaat dat je behaalt met deze training, stroom je makkelijk door naar een opleiding voor volledig gekwalificeerd kok. 

Interesse?