Docent bij u op stage

De docentstage: een win-win situatie voor iedereen!

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven kunnen in onze ogen niet los van elkaar worden gezien. Beiden spelen een grote rol bij de voorbereiding van studenten op de beroepspraktijk. Daarom is een goede onderlinge samenwerking ontzettend belangrijk. Goed nieuws! U als werkgever kunt bijdragen/meewerken aan een betere relatie tussen de praktijk en het onderwijs!

Voor docenten is het van belang dat zij weten hoe de beroepspraktijk eruit ziet, hoe er gewerkt wordt in het bedrijfsleven of in een non-profit instelling en welke ontwikkelingen er zich afspelen. Op deze manier kunnen ze hun studenten op een goede manier voorbereiden op het leven ná de schoolbanken.

Ook de beroepspraktijk profiteert van betere contacten met scholen en docenten. Voor bedrijven en instellingen levert dit een beter inzicht in de onderwijswereld op. Bovendien kunt u als werkgever gemakkelijker zelf invloed uitoefenen op het onderwijs: door knelpunten en suggesties met elkaar te delen, profiteren beide partijen.

Om dit te bereiken gaan bij het Graafschap College niet alleen studenten, maar ook docenten op stage in de praktijk!

Ja, ik wil graag meer informatie over docentstages

Wilt u meer informatie over docentenstages of heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.