Uitblinker Kris Holkenborg!

Update donderdag 24 november
Lisanne Fons van ID College heeft de titel Landelijke Uitblinker mbo 2016 gewonnen. Metnils Interieur Maatwerk uit Utrecht is het beste leerbedrijf van Nederland. En juwelenontwerper en meestergoudsmid René van Tol van Van Tol & Breet uit ’s-Hertogenbosch is de beste praktijkopleider.

Meer info: Trotse winnaars tonen hun talent op Uitblinkersgala

Kris Holkenborg uitblinker Graafschap College

Ieder jaar organiseert ditismbo.nl de Uitblinkersverkiezing voor mbo-studenten. Iedere ROC kiest een uitblinker die zijn of haar school vertegenwoordigt en zo meedingt naar de landelijke titel. Tijdens het eerste GC Talentengala op 2 juni jl. is Kris Holkenborg uitgeroepen tot Talent van het Graafschap College, in de categorie Student. Nu doet hij mee met de landelijke Uitblinkersverkiezing. Stem op Kris!

Dit is wat de jury over Kris zei:
“Zijn interesses zijn politiek en journalistiek en hij verslindt menig boek. Dit is ook goed te merken als je zijn logboek leest, dat hij tijdens zijn buitenlandstage bij Kramp in de UK tot in detail heeft bijgehouden. Alsof je het over zijn schouder met hem meebeleeft. Zijn gave voor het beeldend schrijven vertaalt zich intussen ook naar het schrijven van Engelse raps. Een van de vele bijvangsten die hij aan zijn buitenland avontuur heeft overgehouden. De opleiding Marketing & Communicatie is hem op het lijf geschreven … Hij maakte het verschil. Iedere keer weer. Hij trok menig project naar zich toe, delegeerde, communiceerde glashelder met zijn omgeving. Maakte de mooiste verslagen, impactvolle presentaties … en intussen doet hij dat ‘met twee vingers in de neus’, ook gewoon in het Engels!”

Waarom is Kris geselecteerd als uitblinker?

Kris toont aan dat er meer uit te halen is dan wat wordt aangeboden. Zijn stages heeft hij beide volbracht, waarvan één in het Verenigd Koninkrijk bij Kramp, een groothandelaar in agrarische producten. Die stage heeft hij zelf geregeld. Aan het einde van zijn stage heeft Kris zelfs een baan aangeboden gekregen!

Welke speciale prestatie heeft Kris geleverd?

Tijdens zijn stage in Engeland heeft Kris een volwaardige marketingbaan uitgevoerd en daarmee zelfstandig projecten gecoördineerd. Daarnaast heeft hij tijdens zijn driejarige marketing & communicatiestudie veel inzet getoond en hiermee zijn medestudenten geënthousiasmeerd en positief beïnvloed.

Wat vindt Kris zelf van zijn nominatie?

Kris vindt het een eer dat hij het Graafschap College mag vertegenwoordigen tijdens het landelijke Uitblinkersgala. Hij voelt zich gesteund en gewaardeerd voor wat hij gedaan heeft tijdens zijn opleiding.

Wat zijn zijn toekomstplannen?

Kris is aangenomen aan de Hogere Hotelschool van het Saxion. Deze opleiding is 4 jaar. Daarna zou hij graag nog een Master willen volgen. Zijn doel is om in zijn carrière een Horeca Consultancy bedrijf te starten. Dit bedrijf zal andere Horecabedrijven adviseren tot verbetering van processen, gastvrijheid en winstgevendheid.

Waarom vindt de stagebegeleider Kris een Uitblinker?

Kris heeft veel inzet, passie voor het werk, is eigenzinnig en helpt anderen graag. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en communiceert duidelijk. Zijn stage heeft hem veel gebracht. Meer dan alleen kennis van het vak, zoals persoonlijke ontwikkeling die hij voor altijd bij zich zal dragen.

Stem op Kris!

Van 5 september tot en met 9 november 23.59 uur kan er via de website www.ditismbo.nl gestemd worden. Wij gaan voor Kris!

kris-holkenborg