Twee nieuwe sectordirecteuren bij het Graafschap College

Nahied Rezwani nieuwe sectordirecteur Economie & Dienstverlening

Bij wijze van proef heeft er het afgelopen halfjaar een functieruil plaatsgevonden waarbij  sectordirecteur Ted van Vilsteren bij het ministerie van OCW is gaan werken en Nahied Rezwani als sectordirecteur bij het Graafschap College is gestart. In oktober vond de evaluatie plaats. Het bevalt Ted goed in zijn nieuwe baan bij het ministerie en Nahied heeft haar plek gevonden bij het Graafschap College. Per 1 november is de functieruil definitief geworden. Wij wensen Nahied veel succes toe als sectordirecteur Economie & Dienstverlening.


Nahied Rezwani is econoom. Ze heeft gewerkt als inspecteur bij het ministerie van Financiën, bij de Inspectie der Rijksfinanciën (IRF). Daarna is ze programmamanager geweest van het programma ‘Nederland in de wereld’ bij het Innovatieplatform. Ze is overgestapt naar het ministerie van OCW bij de directie MBO en was o.a. accountmanager van de regio Achterhoek en dus van het Graafschap College.

 

 

 


Anke Visser nieuwe sectordirecteur Zorg, Welzijn & Sport

Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij het Graafschap College vertrekt Theo Blom, sectordirecteur Zorg, Welzijn & Sport aan het einde van 2018. Hij gaat als zelfstandige verder in interim-, advies- of toezichthoudende functies. Na een periode van werving en selectie hebben we een nieuwe directeur voor deze sector gevonden: Anke Visser. We hebben met Anke Visser een inspirerende directeur gevonden die op heldere wijze leiding kan geven aan de innovatieve ontwikkelingen binnen de sector Zorg, Welzijn & Sport en in staat is de relaties met de samenwerkingspartners en werkgevers verder te versterken. We kijken uit naar de samenwerking met Anke en wensen haar veel succes toe.

Anke Visser is van huis uit ergotherapeut en is vanuit een eigen onderneming in het onderwijs beland. Eerst in het hbo, later in het mbo in diverse functies, ze was o.a. betrokken bij een grote onderwijsinnovatie bij Helicon MBO Velp. Sinds maart 2014 is zij werkzaam als directeur/voorzitter van het CIOS Heerenveen-Leeuwarden, school voor Sport en Bewegen van het Friesland College.