Sarien Shkolnik neemt officieel afscheid

Na ruim 15 jaar neemt Sarien Shkolnik, vicevoorzitter van het college van bestuur, vandaag officieel afscheid van het Graafschap College. Verspreid over de dag bezoekt ze, met de bus van Techniek Lokaal Doetinchem Bronckhorst, verschillende locaties van het Graafschap College in Doetinchem en Groenlo. Op iedere locatie wordt een kort programma verzorgd en zetten medewerkers en studenten haar in het zonnetje. De afscheidstour, die om 8.30 uur begint op locatie J.F. Kennedylaan, is live te volgen via Facebook.

Nieuwe editie relatiemagazine WERKT!

Vandaag verschijnt ook een nieuwe editie van ons relatiemagazine WERKT!. Een speciale editie, want vanwege haar afscheid was Sarien Shkolnik deze keer gasthoofdredacteur. “Een mooie kans om, zeker nu er vanwege de coronacrisis geen afscheidsreceptie kan plaatsvinden, toch nog ‘iets mee te geven’ aan alle relaties en collega’s. Het boek ‘Bezieling werkt’, dat is geschreven door Hans Wopereis, vormt de rode draad van het magazine. Hans Wopereis beschrijft acht universele waarden die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Binnen onze school zijn veel mooie voorbeelden te noemen die één of meer van deze bronnen illustreren. Voor de gelegenheid heb ik een aantal van deze ‘parels’ in de schijnwerpers gezet”, aldus Sarien Shkolnik. Zo is er onder andere aandacht voor de succesvolle begeleiding van studenten vanuit het Loopbaanplein, de intensieve samenwerking met AT Techniekopleidingen, de nieuwe onderwijsconcepten bij opleidingen van de sectoren Economie & Dienstverlening en Zorg, Welzijn & Sport, het Grensland College, de innovatiedocenten, de samenwerking met regionale horecabedrijven en het ‘Breekjaar’ voor studenten van Mijn School. Relaties en medewerkers van het Graafschap College ontvangen het magazine vandaag per post. Daarnaast is de nieuwste editie ook nieuwe editie van ons relatiemagazine WERKT! beschikbaar.

Volg WERKT! op Facebook, LinkedIn en bekijk leuke video’s op YouTube!

Online een bericht achter laten

Ondanks dat er geen afscheidsreceptie plaatsvindt, wil het Graafschap College relaties toch de gelegenheid geven om afscheid te nemen van Sarien Shkolnik. Daarom is het vanaf vandaag mogelijk om via het prikbord in het online magazine een persoonlijke (video)boodschap achter te laten.

Donatie aan Karma Flights

Sarien Shkolnik draagt Karma Flights, een non-profitorganisatie in Nepal die zich inzet voor een veilige leeromgeving voor kinderen, een warm hart toe. Wilt u Sarien Shkolnik vanwege haar afscheid een cadeau geven? Ze heeft aangegeven in dat geval een financiële donatie aan Karma Flights op prijs te stellen. Doneren kan tot en met vrijdag 10 juli a.s. door een bedrag over te maken naar: NL39 RABO 0314350454 t.n.v. Stichting BVE Oost-Gelderland Doetinchem, o.v.v. donatie Karma Flights. Het Graafschap College maakt het ingezamelde geld over aan Karma Flights. Zij gebruiken het geld om studiebeurzen te vertrekken aan meisjes in Nepal die vanwege hun afkomst en armoede anders niet in de gelegenheid zijn om te studeren.