Zoek een opleiding

Filter op


Richting
Sector
Opleiding
Leerweg
Niveau
Startdatum

Opleidingsaanbod 2024-2025

Hieronder vind je (op basis van de geselecteerde filters of zoekopdracht) een overzicht van onze opleidingsmogelijkheden voor 2024-2025.

Vavo: vmbo-tl, havo en vwo voor (jong-)volwassenen

Je diploma of certificaten vmbo-tl, havo of vwo in één jaar!

Wil jij in een jaar je diploma vmbo-tl, havo of vwo halen? Ben je gezakt en wil je nu voor een of meer vakken een certificaat behalen, zodat je alsnog in het bezit komt van je diploma? Heb je al wel een diploma, maar heb je voor je vervolgstudie nog een of meer certificaten nodig? Zit je op het mbo en wil je tegelijkertijd een vak op vmbo- of havo-niveau volgen, met het oog op je vervolgopleiding?

Beantwoord jij een van deze vragen met ‘ja’ en ben je op 1 augustus (in het jaar dat je wilt starten) 18 jaar of ouder*? Kies dan voor het Graafschap College. De opleidingen vwo, havo en vmbo-tl vallen op het Graafschap College onder het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs). Dat betekent dat je in principe 18 jaar of ouder* moet zijn om de opleiding te kunnen volgen. Als je een of meer certificaten wilt halen (met of zonder profiel), volg je alleen de vakken die daarvoor nodig zijn; anders volg je de voltijdopleiding.

Bekijk deze video en ontdek of de richting Vavo bij jou past!

*Dit geldt niet bij de Rutte-regeling. Je leest hier meer over bij de profielinformatie.