Zoek een opleiding

Filter op


Richting
Sector
Opleiding
Leerweg
Niveau
Startdatum

Opleidingsaanbod 2024-2025

Hieronder vind je (op basis van de geselecteerde filters of zoekopdracht) een overzicht van onze opleidingsmogelijkheden voor 2024-2025.

Zakelijke dienstverlening

Ben jij een duizendpoot, gek op cijfers, of hou je van wet- en regelgeving?

Voor alle opleidingen binnen de richting Zakelijke dienstverlening geldt: je bent klantgericht, dienstverlenend, nauwkeurig en representatief. Je hebt geduld, bent flexibel en communicatief vaardig. Heb je ook nog analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Dan is de financiële administratie iets voor jou. Ben je graag de ‘spin in het web’? Denk dan eens aan Office- en management- of Business support. Voel je je thuis in de wereld van contracten en (arbeids)overeenkomsten? Dan is Juridische dienstverlening een opleiding die bij jou past. Jij weet wat je klant wil bereiken en zet daarbij de juiste online verkoop- en communicatiekanalen in? Dan is een opleiding in de marketing en communicatie iets voor jou.

Heb je interesse in meerdere niveau 3 of 4 bol-profielen binnen de richting Zakelijke dienstverlening (en/of Retail en commercie) en vind je het lastig om een definitieve keuze te maken? Geen probleem. Deze profielen hanteren namelijk een SMART START-jaar. Bekijk de korte animatie of de pagina SMART START Economie in bedrijf voor meer informatie.