Zoek een opleiding

Filter op


Richting
Sector
Opleiding
Leerweg
Niveau
Startdatum

Opleidingsaanbod 2024-2025

Hieronder vind je (op basis van de geselecteerde filters of zoekopdracht) een overzicht van onze opleidingsmogelijkheden voor 2024-2025.

Entree

Niet te veel praten, maar gewoon doen!

Ben je op 1 augustus van het jaar waarin je met Entree wilt starten 16 jaar of ouder en heb je nog geen diploma voortgezet onderwijs? Weet je nog niet precies welke richting je op wilt? Wil je meer weten over werken in Nederland? Start dan met de Entree-opleiding en kies voor één van de negen profielen*. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten leer je allerlei studievaardigheden en werk je aan je eigen ontwikkeling. Met een Entree-diploma kun je in veel gevallen doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 2 of je richt je op de arbeidsmarkt.

*Weet je nog niet welk profiel je wilt kiezen? Meld je dan aan via Entree Algemeen. Je wordt uitgenodigd voor een oriënterend toelatingsgesprek. Daarin bespreken we waar jouw interesses liggen en welk profiel het best bij jou past.

Mobiliteit en logistiek

Ben jij gek op (vracht)auto’s? Houd je van dynamiek?

Heb je technisch inzicht en doet techniek jou iets? Sleutel je graag? Dan is de opleiding Motorvoertuigentechniek iets voor jou! Tijdens je opleiding leer je wat er allemaal op, aan en in een (vracht)auto zit. Lijkt het je leuk om met een vrachtauto te rijden? Denk dan eens aan de opleiding Chauffeur. Lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plek terecht te laten komen? Dan is de opleiding Logistiek iets voor jou!

Goed voorbereid je studiekeuze maken? Daar helpen we je graag bij. Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van opleidingsnieuws. Bekijk ook onze infographic!