Zoek een opleiding

Filter op


Richting
Sector
Opleiding
Leerweg
Niveau
Startdatum

Opleidingsaanbod 2021-2022

Hieronder vind je (op basis van de geselecteerde filters of zoekopdracht) een overzicht van onze opleidingsmogelijkheden voor 2021-2022.

Economie en administratie

Ben jij een duizendpoot, gek op cijfers, of hou je van wet- en regelgeving?

Ieder bedrijf, groot of klein, heeft een administratie. De administratie zorgt ervoor dat een bedrijf goed functioneert. Voor alle opleidingen in deze brochure geldt: je bent klantgericht, dienstverlenend, nauwkeurig en representatief. Je hebt geduld, bent flexibel en communicatief vaardig. Heb je ook nog analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Dan is de financiële administratie iets voor jou. Ben je graag de ‘spin in het web’? Denk dan eens aan Office- of Business support. Voel je je thuis in de wereld van contracten en (arbeids)overeenkomsten? Dan is Juridische dienstverlening een opleiding die bij jou past.

Retail en commercie

Ben jij commercieel en ondernemend, maar ook communicatief sterk?

Als je zaken wilt doen, moet je commercieel ingesteld zijn en ondernemend van aard. Je hebt gevoel voor trends en ontwikkelingen in de markt en je vindt het leuk om die te onderzoeken. Maar je moet je ook kunnen inleven in de vraag van de klant en daar met je product of dienst op inspelen. Je onderzoekt op welke manieren je verschillende doelgroepen het beste kunt benaderen en welke verkoop-, marketing- of communicatiestrategie daarbij past. Als het gaat om retail en commercie kun je in heel veel sectoren terecht: van levensmiddelen tot mode, van sport tot bouw, van multimedia tot speelgoed. Met marketing en communicatie kun je ook bij dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden aan de slag. En dan ook nog in binnen- of buitenland!