Parkeren en pendelbus

Hieronder vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden en de pendelbus tijdens de open dag op 28 januari.

Parkeren J.F. Kennedylaan

Het aantal parkeerplaatsen bij de locatie J.F. Kennedylaan van het Graafschap College is zeer beperkt (i.v.m. een verbouwing). De kans is groot dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt van het Graafschap College vind je hieronder.

Parkeren Stoomtram en Keppelseweg

Het aantal parkeerplaatsen bij de locaties Keppelseweg en de Stoomtram is zéér beperkt. Bezoekers van deze locaties worden dringend geadviseerd om te parkeren in de nabijgelegen Amphion-Parkeergarage (Hofstraat 161 – 7001 JD Doetinchem).

Bezoekers die eerst een bezoek brengen aan de locatie J.F. Kennedylaan en en daar in de buurt parkeren, kunnen ook met de pendelbus naar de locaties Keppelseweg en de Stoomtram reizen.

Parkeren overige deelnemende locaties

Bij de overige deelnemende locaties zijn er in principe voldoende parkeermogelijkheden.

Pendelbus

Tijdens de open dag op 28 januari rijden er pendelbussen tussen de deelnemende locaties in Doetinchem. Op dit kaartje kun je zien om welke locaties het gaat. Informatie over de vertrektijden vind je tijdens de open dag op de locatie zelf.  De opstapplaats voor de pendelbus vanaf de locatie J.F. Kennedylaan bevindt zich op het parkeerterrein aan de Dokter Bardetplaats (bij de Lidl en Albert Heijn).