Open dagen Graafschap College online

Van 25 januari t/m 12 februari organiseert het Graafschap College online open dagen. Door verlenging van de lockdown is het helaas niet mogelijk om toekomstige studenten in het ‘echt’ te ontmoeten op de verschillende locaties. Daarom zijn leerlingen, die op zoek zijn naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding online van harte welkom. Ze kunnen onder andere deelnemen aan online sessies, video’s bekijken van de verschillende locaties en vragen stellen tijdens de live Q&A’s.

Online sessies

We organiseren online sessies. Tijdens een sessie, die 30 minuten duurt, worden leerlingen door docenten en/of studenten van het Graafschap College geïnformeerd over de inhoud van de opleiding en hebben zij de mogelijkheid om vragen te stellen. Leerlingen kunnen zich vooraf aanmelden voor één of meerdere online sessies.

Inspirerende video’s

Doordat een ‘echte’ rondleiding in deze tijd niet kan plaatsvinden, kunnen leerlingen door middel van locatievideo’s ‘binnenkijken’ bij het Graafschap College. Zo krijgen zij toch een indruk van de locaties waar de verschillende opleidingen worden gegeven. Ook staan er bij alle opleidingen inspirerende video’s, waarin studenten meer vertellen over de opleiding en hun ervaringen.

Live Q&A’s

Leerlingen die vragen hebben, bijvoorbeeld over hun toekomstige opleiding, het Graafschap College, het mbo of het maken van een opleidingskeuze, kunnen terecht bij de diverse live Q&A’s. Vooraf aanmelden hiervoor is niet nodig. Via de link, die vlak voor de start actief wordt, kunnen leerlingen direct online deelnemen aan de live Q&A van hun voorkeur en vragen stellen aan medewerkers van het Graafschap College.

Meer informatie

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de open dagen.