Open dagen extra feestelijk vanwege 25-jarig jubileum

Het Graafschap College organiseert op vrijdag 2 (16.00 – 20.00 uur) en zaterdag 3 februari (10.00 – 13.00 uur) op meerdere locaties in Doetinchem open dagen. De locatie in Groenlo opent op dinsdag 6 februari (16.00 – 20.00 uur) haar deuren. Omdat het Graafschap College 25 jaar bestaat, zijn de open dagen dit jaar extra feestelijk. Zo maken 25 aankomende studenten kans op een uitgebreide VIP behandeling tijdens de open dagen.

VIP winactie

“Wat er precies gaat gebeuren, houden we nog even geheim. Wat ik wel kan zeggen is dat iedere VIP wordt gekoppeld aan een van onze studenten. Dit is een student van een opleiding waar de aankomende student interesse in heeft”, aldus Sarien Shkolnik, vicevoorzitter van het college van bestuur van het Graafschap College. “Met deze actie willen we laten zien dat de student bij ons op nummer 1 staat. Iedere student op de juiste plek, dat is ons doel. Een goede begeleiding in het oriëntatieproces is daarbij van belang en als Graafschap College willen we onze toekomstige studenten dat op een persoonlijke manier bieden”, zegt Sarien Shkolnik.

Praten, zien en beleven

Niet alleen de 25 VIP’s kunnen rekenen op een persoonlijke begeleiding. “Ook voor de overige aankomende studenten die onze open dagen bezoeken, staan onze studenten en medewerkers klaar. Bezoekers worden uitgebreid geïnformeerd over ons opleidingsaanbod en er is natuurlijk van alles te zien en te beleven. Onze locaties worden feestelijk aangekleed en er is voor iedereen een hapje en drankje.”

Hoogtepunten

“We willen dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan, omdat we trots zijn op dat wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt. Denk aan de goede en intensieve samenwerking die met bedrijven en instellingen in de regio tot stand is gekomen. Het stelt ons in staat onze studenten goed op te leiden, zodat ze in de regio het verschil kunnen maken. Maar ook het feit dat we als Graafschap College het percentage voortijdig schoolverlaters al jaren zeer laag weten te houden en het feit dat we steeds meer topopleidingen krijgen zijn belangrijke hoogtepunten”, zegt Sarien Shkolnik.

Registreren

Het Graafschap College vraagt oriënterende leerlingen die de open dagen willen bezoeken om zich vooraf te registreren. Zo kunnen aankomende studenten nog beter geïnformeerd worden over interessante opleidingen, leuke activiteiten en het laatste nieuws rond de open dagen.

Kijk hier voor meer informatie over de open dagen!