Nu ook avondlessen bij het vavo op het Graafschap College

In het schooljaar 2018-2019 kun je op het vavo enkele vakken in de avonduren volgen. Het gaat om wiskunde A, natuurkunde en scheikunde op havo-niveau. Je kunt (een van) deze vakken volgen op de maandagavond (18.30 -20.30 uur).

Vavo staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Leerlingen van 18 jaar en ouder (en, in het geval van uitbesteding door de vo-school, van 16 of 17 jaar) kunnen op het Graafschap College de opleiding vmbo-tl, havo of vwo volgen. Het gaat hierbij om eenjarige opleidingen: in 1 schooljaar wordt alle examenstof behandeld en getoetst. Leerlingen kunnen ook kiezen om 1 of enkele vakken te volgen en daarvoor certificaten te halen.

De lessen op het vavo worden normaal gesproken overdag gegeven. De avondlessen zijn vooral bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder die overdag werken of een andere opleiding volgen en in de avonduren een havo-certificaat willen halen. De lessen gaan door bij voldoende belangstelling.

Interesse? Meld je aan voor een toelatingsgesprek via deze website. Geef in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier aan dat je belangstelling hebt voor de avondlessen.
Of kom eerst naar de informatieavond over het vavo, op donderdag 28 juni a.s. (19.00 – 21.00 uur, Julianaplein 2 in Doetinchem).