Laden Evenementen

Open dag

Ben je op zoek naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding en wil je graag ontdekken wat de mogelijkheden van het Graafschap College zijn? Ga dan mee op ontdekkingsreis door het Graafschap College! Op vrijdag 5 november kun je tussen 15.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen bij ons op school. Maak kennis met het mbo, ontdek wat het GC jou te bieden heeft en ‘proef’ de sfeer op onze locaties.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de open dag op 5 november.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw aanmelding én een QR-code die je toegang geeft tot alle deelnemende locaties. Bezoekers die met jou meegaan (zoals ouders/verzorgers, broertjes/zusjes etc.), hoeven zich niet aan te melden voor de open dag.

Ontdekkingsreis

Weet je niet goed waar je moet beginnen met je ontdekkingsreis op het Graafschap College? Start dan je reis op de locatie J.F. Kennedylaan in Doetinchem!

Centrale hal

In de centrale hal op deze locatie kun je een kijkje nemen in onze speciaal ingerichte boxen. Hierdoor krijg je al snel een eerste indruk van wat wel én niet bij jou past en vervolg je jouw reis door het Graafschap College.

Dus ‘Check de box’ (ook voor ouders)!

Rondleidingen

Wil je liever rondgeleid worden door een decaan en student om een goede eerste indruk te krijgen? Geef dan bij je aanmelding aan interesse te hebben in een rondleiding. De rondleidingen duren ongeveer 20 minuten.

Deelnemende locaties

Doetinchem

J.F. Kennedylaan (startpunt ontdekkingsreis), Maria Montessoristraat, SportwegKeppelseweg en Stoomtram

Groenlo

Schralenstein

 

Geen coronatoegangsbewijs nodig

Voor het bezoeken van de open dag is geen coronatoegangsbewijs nodig (het betreft hier een onderwijsactiviteit).

Foto’s en video opnames

Tijdens de open dagen worden foto’s en/of video opnames gemaakt. Bij het bezoeken van onze open dagen geef je toestemming dat dit beeld- en videomateriaal gebruikt kan worden voor publicatiedoeleinden.