Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Ben je op zoek naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding en wil je graag ontdekken wat de mogelijkheden van het Graafschap College zijn? Ga dan mee op ontdekkingsreis door het Graafschap College! Op vrijdag 5 november kun je tussen 15.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen bij ons op school. Maak kennis met het mbo, ontdek wat het GC jou te bieden heeft en ‘proef’ de sfeer op onze locaties.

Aanmelden

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk.

Ontdekkingsreis

Weet je niet goed waar je moet beginnen met je ontdekkingsreis op het Graafschap College? Start dan je reis op de locatie J.F. Kennedylaan in Doetinchem!

Centrale hal

In de centrale hal op deze locatie kun je een kijkje nemen in onze speciaal ingerichte boxen. Hierdoor krijg je al snel een eerste indruk van wat wel én niet bij jou past en vervolg je jouw reis door het Graafschap College.

Dus ‘Check de box’ (ook voor ouders)!

Rondleidingen

De rondleidingen op de J.F. Kennedylaan zitten allemaal vol. Het is helaas niet mogelijk om ter plekke aan te sluiten bij een groep. Natuurlijk kun je wel op eigen initiatief door het gebouw lopen. Er staan overal voldoende docenten en studenten om je een goede indruk te geven van het Graafschap College.

Heb jij je succesvol aangemeld voor een rondleiding? Meld je dan 5 minuten voorafgaand aan de rondleiding bij het startpunt (receptiebalie). Houd je QR-code bij de hand, deze wordt hier ter controle opnieuw gescand.

Deelnemende locaties

Doetinchem

J.F. Kennedylaan (startpunt ontdekkingsreis), Maria Montessoristraat, SportwegKeppelseweg en Stoomtram

Groenlo

Schralenstein

Parkeren & pendelbus

Bij sommige locaties is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over het parkeren en de pendelbus vind je hier.

 

Coronamaatregelen

Vanaf 6 november wordt de mondkapjesplicht weer ingevoerd. Tijdens deze open dag is dit dus nog niet verplicht, maar je bent natuurlijk vrij om zelf te kiezen een mondkapje te dragen.

Voor het bezoeken van de open dag is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Foto’s en video opnames

Tijdens de open dagen worden foto’s en/of video opnames gemaakt. Bij het bezoeken van onze open dagen geef je toestemming dat dit beeld- en videomateriaal gebruikt kan worden voor publicatiedoeleinden.