Laden Evenementen

Online open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Wil jij je verdiepen in één of meerdere mbo-, entree- of vavo-opleidingen? Breng dan op zaterdag 29 januari een virtueel bezoek aan het Graafschap College! Van 10.00 tot 15.00 uur staan onze studenten en docenten voor je klaar. Niet alleen om uitgebreid te vertellen over onze opleidingen, maar ook om je van alles te laten zien. Natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid om al je vragen te stellen. Bekijk ook leuke video’s om meer informatie over onze opleidingen en locaties te verzamelen. Vind je het lastig om een opleidingskeuze te maken? Ook dan kunnen we je verder helpen!

Meld je nu aan!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wat kun je verwachten tijdens de online open dag?

Virtueel Graafschap College

Tijdens onze open dag kun je de volgende locaties van het Graafschap College online bezoeken:

– Locatie Groenlo
– Locatie J.F. Kennedylaan
– Locatie Maria Montessori
– Locatie Sportweg
– Locatie Stoomtram
– Locatie Terborg (Anton Tijdink Techniekopleidingen)

Ook over de overige locaties van het Graafschap College kun je tijdens de online open dag informatie vinden.

Online voorlichtingssessies

Verdiep je in een opleiding door deel te nemen aan een online voorlichtingssessie. Studenten en docenten vertellen je alles over de inhoud van de opleiding. Welke vakken krijg je? Hoe vaak loop je stage? Wat maak je mee? Wat maakt de opleiding bijzonder? Ze vertellen niet alleen, maar laten je ook zo veel mogelijk zien. Heb je zelf vragen? Stel ze! Een sessie duurt 30 minuten. Wil je je in meer opleidingen verdiepen? Volg dan meerdere sessies. Naast sessies over opleidingen kun je deelnemen aan sessies over Mijn School en YouLab (deze sessies staan niet apart genoemd bij de interessegebieden op het aanmeldformulier, maar je kunt er in de virtuele omgeving gewoon aan meedoen).

Opleidingsvideo’s

Bekijk de opleidingsvideo om meer te weten te komen over een opleiding. Studenten vertellen wat een opleiding inhoudt en delen hun ervaringen. Zo krijg je een goede indruk van de opleiding.

Locatievideo’s

Wil je één of meerdere locaties graag van binnen bekijken? Bekijk dan de locatievideo en we leiden je rond!

HELP! Ik kan niet kiezen!

Vind je het lastig om een opleidingskeuze te maken? Maak je geen zorgen. Onze decanen helpen je op weg! Stap tijdens de online open dag in de ‘decanenbus’ en meld je aan voor een studiekeuzegesprek. Natuurlijk mogen je ouders of verzorgers ‘meerijden’.

Informatie voor ouders

Start uw kind binnenkort met een mbo-opleiding? Heeft u vragen? Bijvoorbeeld over hoe u uw kind kunt helpen bij het maken van een juiste opleidingskeuze? Ontvang meer informatie in de virtuele omgeving van het Graafschap College en/of stel uw vraag in de live chat.