Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 28 januari organiseren we een open dag. Wil jij de opleidingsmogelijkheden verkennen en/of je verdiepen in een mbo-, entree- of vavo-opleiding? Kom dan tussen 10.00 en 15.00 uur langs op een van onze deelnemende locaties!  

Op deze pagina vind je meer informatie over onze open dag én kun je je aanmelden.  

Kijk mee op het GC

Tijdens de open dag kun je al onze opleidingsmogelijkheden verkennen. Ook kun je meer te weten komen over de verschillende vormen van studentbegeleiding en andere pluspunten van het Graafschap College. Onze studenten en medewerkers staan voor je klaar om je van alles te laten zien en al je vragen te beantwoorden. 

Voorlichtingssessies: wat kies ik?

Wil jij je in één of meerdere opleidingen verdiepen? Tijdens de open dag kun je op meerdere locaties voorlichtingssessies per opleiding volgen. Deze sessies vinden op vaste tijdstippen plaats, namelijk om 10.30, 11.30, 13.30 en 14.30 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten. Je kunt je voor maximaal vier verschillende voorlichtingssessies aanmelden. 

Zo meld je je aan!

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de open dag. In het formulier kun je ook aangeven welke voorlichtingssessie(s) je wilt volgen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging op het aangegeven mailadres. De bevestiging bevat een QR-code. Deze code wordt alleen bij de ingang van onze locaties gescand. Print de bevestiging uit of houd hem bij binnenkomst bij de hand op je telefoon.  

Welke locaties zijn geopend?

Tijdens de open dag kun je de volgende locaties bezoeken:  

  • Fabriekstraat 
  • Groenlo 
  • Gildenstraat
  • J.F. Kennedylaan 
  • Keppelseweg 
  • Maria Montessoristraat 
  • Sportweg 
  • Stoomtram 

Bekijk het kaartje om te zien waar je welke locatie vindt.

Parkeren en pendelbus

Bij sommige locaties is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Wil je meerdere locaties bezoeken? Er rijden tijdens de open dag pendelbussen tussen de deelnemende locaties. Meer informatie over het parkeren en de pendelbus vind je hier.

‘Help mij kiezen’-gesprek

Zit je in het laatste jaar van je opleiding en moet je dit jaar een vervolgopleiding kiezen? Heb je écht helemaal geen idee welke opleiding het gaat worden? Vind je het daardoor lastig om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding? Meld je dan vooraf aan voor een ‘Help mij kiezen’-gesprek met een van onze decanen. Let op: er is een beperkt aantal gespreksmomenten beschikbaar (vol = vol) en het is niet mogelijk om je tijdens de open dag voor dit gesprek aan te melden.

– AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK. –