Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek onze locaties

Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een mbo-, entree- of vavo-opleiding en wil je nog graag sfeer proeven op onze school? Kom dan op vrijdag 18 maart naar onze open dag.

Van 16.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom op één van onze deelnemende locaties*. Samen met je ouders of verzorgers mag je rondlopen in het gebouw. Studenten en docenten staan voor je klaar om je van alles te laten zien en jouw vragen te beantwoorden.

*Deze locaties nemen deel aan de open dag: Groenlo, J.F. Kennedylaan, Keppelseweg, Maria Montessoristraat, Sportweg en Stoomtram. Klik op de betreffende locatie om te zien welke opleiding(en) je daar vindt. 

Wil je meer weten over Vavo, Entree, Mijn School, YouLab en/of studentbegeleiding? Kom dan naar de informatiestands in de centrale hal van locatie J.F. Kennedylaan.

Voorlichtingssessies

Heb je nog specifieke opleidingsinformatie nodig om dit jaar een keuze te maken? Meld je dan aan voor een van de voorlichtingssessies van de betreffende opleiding. Deze worden tijdens de open dag op locatie gegeven om: 16.15 – 17.00 uur, 17.15 – 18.00 uur en 19.15 – 20.00 uur.

Meld je aan!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.