Laden Evenementen

Meedenksessie Onderwijs over agressie

  • Dit evenement is voorbij.

Leer studenten in de zorg omgaan met agressie in hun beroep

Om agressief gedrag van cliënten of patiënten te kunnen voorkomen en ermee om te kunnen gaan, hebben alle professionals in de (jeugd)zorg en maatschappelijke opvang een goede basis nodig. Het Graafschap College wil daar tijdens de opleiding al aandacht aan besteden. Het team Mbo-Verpleegkundige organiseert daarom samen met ‘Duidelijk over agressie’ een bijeenkomst over hoe zorginstellingen en onderwijs hierin kunnen samenwerken. Schrijf je gratis in en denk ook mee!

Agressiewijzer
We gebruiken de AgressieWijzer die uitgaat van drie typen gedrag: groen, oranje en rood. In drie deelsessies staat dit gedrag centraal. Een docent en een deskundige uit de praktijk begeleiden de sessies. Sessie Groen: Gitta van de Berg i.s.m. Alice Berkhout van Elver Zorg, sessie Oranje: Liesbeth Sonneveld i.s.m. Ronald Looschilder van het Slingeland Ziekenhuis en sessie Rood: Maarten Jacobs i.s.m. Maikel Hacket van GGNet.

Voor wie?
Voor docenten mbo en hbo van sociaal agogische en zorgopleidingen, praktijkopleiders, verpleegkundigen, verzorgenden en medewerkers maatschappelijke zorg, studenten en medewerkers van het Graafschap College.

Klik op de uitnodiging om je in te schrijven!
Uitnodiging Onderwijs over agressie