Laden Evenementen

Mbo-scholenmarkt

  • Dit evenement is voorbij.

logo-scholenmarkt-2016De Scholenmarkt ’19 vindt plaats op 26, 27 en 28 november, van 19.00 tot 21.00 uur. De scholenmarkt wordt georganiseerd door de decanen van het voortgezet onderwijs in Achterhoek en Liemers. Tijdens verschillende sessies wordt voorlichting gegeven over diverse mbo-opleidingen. Van het Graafschap College zijn alle opleidingen vertegenwoordigd.

Het overzicht met de opleidingen en scholen die op de informatieavonden aanwezig zijn vind je hieronder:

Overzicht Scholenmarkt sessies donderdag 28 nov versie 6 28112019 (incl. lokaalnummers)

Let op: vervallen/gewijzigde sessies:

  • Vervallen: ROC Rijn IJssel, Arnhem – sessie Tweewielertechniek
  • Vervallen: ROC Rijn IJssel, Arnhem – sessie Facilitaire Dienstverlening
  • Gewijzigd: ROC Rijn IJssel, Arnhem- 2 sessies samengevoegd Beauty & Lifestyle (Schoonheidsverzorging/Voetverzorging en Wellness) & Haarverzorging (nu samen in lokaal T212)

Registreer je voor de Scholenmarkt!

Het Graafschap College is al vele jaren de locatie voor de Scholenmarkt en opent graag zijn deuren voor jou als oriënterende leerling. Om je nog beter te kunnen informeren over voor jou interessante opleidingen en bijvoorbeeld open dagen/meeloopdagen van het Graafschap College, vragen we jou je vooraf te registreren voor de Scholenmarkt: REGISTREREN.

Parkeren

Het aantal parkeerplaatsen bij het Graafschap College is beperkt. De kans is aanwezig dat je moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt van het Graafschap College vind je hieronder.