Laden Evenementen

Informatieavond opleidingen Zorg, Welzijn & Sport, Economie & Dienstverlening en Techniek & Informatica – AANMELDING GESLOTEN

  • Dit evenement is voorbij.

Op dinsdag 16 juni a.s. van 17.30 – 20.00 uur is er op de locatie J.F. Kennedylaan en locatie Groenlo (alleen Zorg, Welzijn & Sport) van het Graafschap College een informatieavond voor opleidingen van de sectoren Zorg, Welzijn & Sport, Economie & Dienstverlening en Techniek & Informatica. Niet alle locaties zijn dus geopend en er wordt géén informatie gegeven over de opleidingen van de sector Educatie & Participatie!

Aanmelding gesloten

In verband met de corona-crisis is aanmelden verplicht. Op de informatieavond volgen wij uiteraard de laatste richtlijnen van het RIVM.

Inmiddels is de aanmelding voor de informatieavond op de locaties gesloten. Een online gesprek behoort nog wel tot de mogelijkheden.
Meld je hier aan voor een online gesprek. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging.

Voor wie is de informatieavond bedoeld?

Twijfel je nog voor welke opleiding je je wilt aanmelden? Wilde je eerst de havo doen, maar nu misschien toch een mbo-opleiding gaan volgen? Zit je in 4 havo, maar ga je dit jaar niet over? Ben je aan een hbo-opleiding begonnen, maar heb je je propedeuse niet gehaald? Of volg je nu een mbo-opleiding en wil je doorstromen naar een hoger niveau of van opleiding wisselen? Bezoek dan deze informatieavond en laat je informeren! Docenten van de opleidingen staan voor je klaar om je persoonlijk te informeren en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Welke locaties zijn geopend?

Doetinchem
locaties JF Kennedylaan

Groenlo
Header locaties Groenlo

Aanmeldformulier

Door de corona-crisis is vrije inloop helaas niet mogelijk. Na aanmelding, ontvang je via de mail een uitnodiging met het tijdstip van jouw gesprek op de locatie van jouw keuze. Uiteraard volgen wij op de informatieavond de laatste richtlijnen van het RIVM.

– Aanmelding gesloten –