Laden Evenementen

Help mij kiezen – weken

  • Dit evenement is voorbij.

Moet jij ook vóór 1 mei een keuze maken voor een vervolgopleiding én is dit jou nog niet gelukt? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Helemaal in deze tijd. Maar maak je geen zorgen! Wij gaan je de komende weken helpen. 

Tijdens de Help mij kiezen – weken van 6 t/m 30 april kun je op verschillende manieren antwoord krijgen op al jouw opleidingsvragen.
Welke vragen heb jij? 

“Ik wil ontdekken welke opleidingen er allemaal zijn en wat bij mij past.”

Ontdek per richting welke opleidingen je kunt volgen en wat het best bij jou past! Bekijk gave video’s over de opleidingen, vind veel informatie, lees de ervaringen van onze studenten en nog veel meer. We hadden je ook graag de mogelijkheid geboden om sfeer te komen proeven op onze locaties, maar helaas kan dat nog even niet... Om je toch een indruk te geven, hebben we special voor jou locatievideo’s gemaakt! 

“Ik denk dat ik weet wat ik wil, maar twijfel nog een beetje.”

Heb je al een goed gevoel bij één of twee opleidingen, maar twijfel je nog een beetje? Je bent er bijna! Een persoonlijk gesprek met een student/docent kan helpenVan 12 t/m 23 april staan onze studenten en docenten voor je klaar om jouw laatste vragen te beantwoorden

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak. 

“Ik heb mijn keuze gemaakt, maar me nog niet aangemeld.”

Geen probleem, je hebt dit jaar nog tot 1 mei de tijd om je via de website voor een opleiding aan te melden. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Bekijk dan de pagina digitaal aanmelden.

Lukt het niet om je vóór 1 mei aan te melden? Doe dat dan alsnog zo snel mogelijk. In de meeste gevallen zijn er dan nog mogelijkheden, maar je kunt wel geweigerd worden voor de opleiding van jouw keuze. 

“Ik kan écht niet kiezen.”

Weet je echt helemaal niet wat je wilt en is het daarom nog niet gelukt om te kiezen? Meld je dan aan voor een online studiekeuzegesprek met een van onze decanen. Hij of zij helpt je graag bij het kiezen van een opleiding die bij jou past!